logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Thomson 32HC3206 - wyskakująca nakładka zawartości

HetmanNG 03 Lis 2018 22:05 20223 1
REKLAMA
  • #1 17536395
    HetmanNG
    Poziom 2  
    Ocena: 51
    Witam.

Po długich poszukiwaniach nie mogłem znaleźć rozwiązania mojego problemu, więc postanowiłem napisać tutaj o tym. Otóż zaczął wyskakiwać mi (nie wiem jak to dokładnie nazwać) pasek "z informacją co telewizor posiada". Nie da się go wyłączyć na dobre, po wyłączeniu telewizora pojawia się znowu po kilku sekundach. Wciśnięcie jakiegokolwiek przycisku powoduje zniknięcie jego na kilkanaście sekund. Nic nie pomaga, nic na ten temat nie mogę znaleźć. Może ktoś wie jak pomóc? Najśmieszniejsze jest to, że telewizor kupiony 16 dni temu...
    Thomson 32HC3206 - wyskakująca nakładka zawartości
  • REKLAMA
  • #2 17536506
    HetmanNG
    Poziom 2  
    Ocena: 51
    Witam.

Po długich poszukiwaniach nie mogłem znaleźć rozwiązania mojego problemu, więc postanowiłem napisać tutaj o tym. Otóż zaczął wyskakiwać mi (nie wiem jak to dokładnie nazwać) pasek "z informacją co telewizor posiada". Nie da się go wyłączyć na dobre, po wyłączeniu telewizora pojawia się znowu po kilku sekundach. Wciśnięcie jakiegokolwiek przycisku powoduje zniknięcie jego na kilkanaście sekund. Nic nie pomaga, nic na ten temat nie mogę znaleźć. Może ktoś wie jak pomóc? Najśmieszniejsze jest to, że telewizor kupiony 16 dni temu...
    Thomson 32HC3206 - wyskakująca nakładka zawartości

Dodano po 1 [godziny] 2 [minuty]:

W opcjach przestawiła się lokalizacja na sklep z demo, po ustawieniu na dom jest wszystko w porządku.
REKLAMA