Witam mam taki problem otóż zmieniałem radio z Pioneera na androida w audi a4 zakupiłem chińczyka. Więc problem jest taki że radio. Gra bardzo słabo porównując z poprzednim radiem. A wiem jak ten android powinien grać bo znajomy ma dokładnie takie samo. W dźwięku brakuje znacznie basu i nie jest to kwestia ustawień radia bo jest ustawione na Maxa. Mam w aucie system Bose. Musiałem dokupić specjalny adapter na zdjęciach pokaże jak to wygląda
Jedna kostka jest całkiem wolna w poprzednim radiu była użyta. Kiedy podłącz jakoś głośnik do tej wtyczki zielonkawej to ładnie czuć bas ale wtedy dołącza głośnik. oraz mam dwie wtyczki wolne do wpiecia z napisem remote. Następna sprawa wie ktoś jak podpiąć żeby grało radio z anteny? Została mi taka jeszcze wtyczka nie wiem w sumie co to jest może do Fisu. Są też wolne kabelki z napisem key 1 key 2. Jednym słowem Pomocy!
Jedna kostka jest całkiem wolna w poprzednim radiu była użyta. Kiedy podłącz jakoś głośnik do tej wtyczki zielonkawej to ładnie czuć bas ale wtedy dołącza głośnik. oraz mam dwie wtyczki wolne do wpiecia z napisem remote. Następna sprawa wie ktoś jak podpiąć żeby grało radio z anteny? Została mi taka jeszcze wtyczka nie wiem w sumie co to jest może do Fisu. Są też wolne kabelki z napisem key 1 key 2. Jednym słowem Pomocy!