logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jakie głośniki 16cm do Golfa III z ładnym basem i SONY 4x35W?

m_wojcik 02 Wrz 2005 23:02 1140 4
REKLAMA
  • #1 1787563
    m_wojcik
    Poziom 25  
    Ocena: 30
    Potrzebuję wsadzić cztery głośniki do Golfa III, proszę was o pomoc co wybrać sensownego. Będzie to napedzane sprzętem SONY 4X35W.
    Nie jestem "umcykiem" ;) ale zależy mi na nieagresywnym ale ładnym basie. Z przodu są pod szybą oryginalne wysokotonowe, natomiast do czterech drzwi potrzebuję jakieś sensowne Φ16 cm.
    Co polecacie? Czekam na propozycje - z cenami najlepiej.

Poprawiłem 13 na 16 cm, coś faktycznie mi się pomieszało :D
  • REKLAMA
  • #2 1792208
    Tomasz008
    Poziom 20  
    Ocena: 40
    Witam.na przód proponowałbym głośniki pioneer(trój drożne)
    na tył do drzwi również pioneerki.fakt że cena jest hoho,ale jaki efekt.myślę żę będziesz zadowolony z tego sprzętu.bas będzie jak chcesz,nieagresywny ale za to wyraźny i czysty.powodzonka
  • REKLAMA
  • #3 1792258
    m_wojcik
    Poziom 25  
    Dzięki za podpowiedź. Właśnie się rozglądałem na giełdzie, ale raczej szajs mieli (mało kto kupuje droższe rzeczy i nie opłaca im się tego wystawiać) i z tego co zauważyłem nie ma sensu pakować trójdrożnych - jak napisałem są przecież z przodu oryginalne wysokotonowe którą chodzą jak najbardziej OK.
    Czy z pionierków masz jakieś konkretne modele, które sprawdzałeś?
    W tylnych drzwiach są też miejsca na malutkie wysokotonówki osobno.
  • REKLAMA
  • #4 1793655
    mar3
    Poziom 17  
    Ocena: 12
    czesc, a czy golf 3 niema czasem 16ek z przodu w drzwiach...? w roznych rocznikach montowalem i zawsze takie byly tzn. 16ki
  • #5 1922693
    m_wojcik
    Poziom 25  
    Odświeżam post - oglądałem na giełdzie głośniki firmy HERTZ - nie znalazłem jednak żadnych namiarów na tę firmę, czy ktoś wie coś więcej? Dzięki za wszelkie info.
REKLAMA