logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak uruchomić program do sterownika Nicolaus na Windows 2000?

jaceks1968 03 Wrz 2005 15:56 1474 5
REKLAMA
  • #1 1788926
    jaceks1968
    Poziom 1  
    Witam,
    Mam program do sterownika Nicolaus, ale nie mogę go za ch..ę uruchomić. Próbuję to zrobić na Win2000, niestety nie mam innych systemów. Czy ktoś z Was uruchomił ten program? Może wymaga czystego DOS-a? Nie chciałbym instalować na komputerze pięciu systemów bez pewności uruchomienia programu. Bardzo proszę o pomoc.

JacekS
  • REKLAMA
  • #2 1788936
    blacktop
    Poziom 14  
    Ocena: 19
    Z tego co pamiętam to program do Nicolausa chodzi pod Dos-em, a do tego nowszego Nicolausa jest program pod Windows. U mnie chodziły pod 98 i XP.
  • REKLAMA
  • #3 2360192
    pathfinder
    Poziom 14  
    Ocena: 35
    po podlaczeniu do centralki nicolaus 2004, laczy sie z centrala ale w miejscach do ustawiania wartosci sa biale pola, gdy je zaznacze to widac ustawienia... niemoge rowniez zapisac do pliku bo na koncu zapisu wyskakuje blad... czy ktos mial podobny problem ?
  • REKLAMA
  • #4 2479208
    DMarcinek
    Poziom 11  
    pathfinder napisał:
    po podlaczeniu do centralki nicolaus 2004, laczy sie z centrala ale w miejscach do ustawiania wartosci sa biale pola, gdy je zaznacze to widac ustawienia... niemoge rowniez zapisac do pliku bo na koncu zapisu wyskakuje blad... czy ktos mial podobny problem ?

Witam ! Ja mam taki sam problem - proszę o jakąś informacje co robie nie tak.
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #5 2487825
    brzezina1
    Poziom 13  
    Ocena: 2
    proponuje zmienic program ! ja osobiscie podpinalem sie laptopem do takiej instalki u kolegi i wsio mozna bylo zmieniac (jesli chodzi o parametry) i wsio sie ladnie wyswietlalo!
    pozdr
  • #6 2490720
    biercem
    Poziom 2  
    brzezina1 napisał:
    proponuje zmienic program ! ja osobiscie podpinalem sie laptopem do takiej instalki u kolegi i wsio mozna bylo zmieniac (jesli chodzi o parametry) i wsio sie ladnie wyswietlalo!
    pozdr

To może kolega podeśle taki działający program do nicolausa byłbym wdzięczny, szukam go już długo i bez efektu, te które zdobyłem nie działają wcale lub tylko częściowo, pozdr.
REKLAMA