Ostatnio dorobiłem sobie zapasowy kluczyk lecz z braków środków bez immobilizera. Osoba która zrobiła ten kluczyk mówiła że auto jedynie da się nim otworzyć i zamknąć a odpalić na pewno nie da rady i powiedział aby wrócić w innym terminie i dokończyć kluczyk( dołożyć i zakodować immobilizer). Wczoraj w pośpiechu nie mogłem znaleźć oryginalnego klucza i musiałem użyć tego zapasowego.
Auto odpaliło bez żadnych problemów jedynie na desce miga kontrolka auta z kluczykiem to pewnie coś z immobilizerem.
I tu moje pytanie wiem że auto nie powinno odpalać ale skoro odpaliło to jest sens dokładać immobilizer i tracić pieniądze, czy może wyniknąć jakiś problem z autem?
Auto odpaliło bez żadnych problemów jedynie na desce miga kontrolka auta z kluczykiem to pewnie coś z immobilizerem.
I tu moje pytanie wiem że auto nie powinno odpalać ale skoro odpaliło to jest sens dokładać immobilizer i tracić pieniądze, czy może wyniknąć jakiś problem z autem?
Moderowany przez CameR:Poprawiłem treść tematu.
Reg. 3.1.15. Pamiętaj, że porady są udzielane w sposób zdalny przy braku fizycznego dostępu do urządzenia, problem musi być bardzo dobrze opisany i zrozumiany przez użytkowników, a tytuł powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.