logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaka jest awaryjność i żywotność takich lamp do paznokci?

anusak24 25 Sty 2019 14:07 348 3
REKLAMA
  • #1 17729145
    anusak24
    Poziom 2  
    Hej, czy ktoś z Was może mi powiedzieć jak jest z awaryjnością i żywotnością tego typu lamp do paznokci jak ta :

https://magnails.pl/lampy-ccflled/lampa-diamo...vZnoVAcvSs37QJyG9j49mD3BUB1KnuT410EFbmW404IIs

Chcemy do salonu kupić 3 sztuki ale nikt nie potrafi jasno powiedzieć, czy ta moc i tak częste użytkowanie jak to w salonach kosmetycznych nie będzie za dużym wymaganiem dla tego modelu lampy? Może należałoby wybrać coś innego, mocniejszego? Proszę o radę ze strony technicznej jeśli jest taka możliwość.
  • REKLAMA
  • #2 17729226
    headshot
    Poziom 20  
    Ocena: 128
    @anusak24 Popraw link,źle wklejony
  • REKLAMA
  • #3 17730751
    KRY5PIN
    Poziom 37  
    Ocena: 465
    Dla mnie lampa to lampa. Sprzęt jak każdy inny może się zepsuć nawet po dwóch dniach, tak to już jest w dzisiejszych czasach... Co do modelu który wysłałaś ja bym odradził. Jest na tym logo firmy esperanza... firma która obecnie stara się robić wszystko;) znaczy oni pewnie tego nie produkują tylko jest przyklejone ich logo, a więc jest to jakiś standardowy model klepany w jednej fabryce, a potem doklejają tylko emblematy. Taki właśnie model jakiś czas temu widziałem z innej firmy, jak szukałem żonie lampy....

Prowadzisz salon, takie urządzenie przynosi Ci dochód. Podejdź do tego profesjonalnie. Urządzenie które podałaś jest urządzeniem marketowym. Zainwestuj w jedną lampę ok. 200 zł. W takich droższych urządzeniach np. Masz dłuższą żywotność lamp, czas utwardzania szybszy, oraz lepsze wykonanie produktu...
  • #4 17740050
    anusak24
    Poziom 2  
    tak mówisz? nie wiem nie znam się na firmach aż tak bardzo ale może faktycznie... chociaż jak przeglądam różne aukcje czy na allegro czy na sklepach internetowych to dla mnie wszystko jest tym samym tylko właśnie z dodrukowanymi naklejkami firmowymi... zastanowię się nad tą albo ewentualnie może nad jeszcze lepszą mocą. dzięki za poradę.
REKLAMA