Witam . Kochani proszę o pomoc w uruchomieniu mojego urządzenia CLEVER CHECK TD-3250C do pomiaru ciśnienia krwi i pomiaru cukru. Posiadam komputer stacjonarny system operacyjny WIN 10 / 64bit . Ze strony taidoc.com pobrałem i zainstalowałem na komputerze program do obsługi wspomnianego wyżej urządzenia. Sam program pracuje bez zarzutów. Zgodnie z instrukcją urządzenia Clever TD-3250 za pomocą kabelka RS 232 przesyła dane do komputera portem szeregowym. Natomiast Clever TD-3250C może tylko przy pomocy Bluetooth przesłać te dane do komputera. Zakupiłem zewnętrzny Bluetooth na USB i zainstalowałem go bez problemu widoczna ikonka oznaczona jest ISSCBTA. Menadżer nie wykazuje żadnych błędów. Jeśli wejdę na panel sterowania w sekcji Bluetooth widzę moje urządzenie jako Taidoc-Device sparowane . Niby wszystko jest dobrze a przekazu brak. Jak otworzę na dole na pasku z prawej strony ikonkę powiadomień to otwierają się między innymi okienka Bluetooth na niebiesko oznaczony i informacja nie połączony. Kolejne okienko to połącz. po jego wybraniu pojawia się komunikat: Komputer lub urządzenie nie obsługuje technologii Miracast. Może ktoś z państwa posiada takie urządzenie i wie jak to zrobić by to działało?