logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

KRUPS EA8050 - po wymianie uszczelek pojawia się symbol wtyczki

JB_MK_III 15 Lut 2019 17:46 8397 4
REKLAMA
  • #1 17780243
    JB_MK_III
    Poziom 9  
    Ocena: 6
    Wiam, proszę o sugestie - expres po wymianie wszystkich uszczelek, po złożeniu i włączeniu zapytał o ustawienie daty, następnie godziny wchodzi do automatycznej konserwacji , słychać cyknięcie przekaźnika i pojawia się wtyczka. nie wiem co się dzieje bo wszystko składałem wg zrobionych zdjęć przy rozbieraniu. Przed było wszystko ok poza uszczelkami.

• REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 17780580
    JB_MK_III
    Poziom 9  
    Przy wyjmowaniu wsuwki od czujnika oderwała się cała nóżka od płytki. Nie zauważyłem tego, że oderwał się cały czujnik. Muszę kupić nowy. W innym temacie znalazłem oznaczenie NTC 100kohm czy to prawidłowa wartość? Użytkownicy piszą też, aby kleić na klej termoprzewodzący ale myślę że jak taki element się dobrze zlutuje to może nie będzie takiej konieczności?KRUPS EA8050 - po wymianie uszczelek pojawia się symbol wtyczki
  • REKLAMA
  • #4 17782506
    JB_MK_III
    Poziom 9  
    jeden problem usunięty KRUPS EA8050 - po wymianie uszczelek pojawia się symbol wtyczki
    ale drugi, poważniejszy pojawił się po uruchomieniu na przemian expres zgłasza konieczne napełnienie a tuż po niej automatyczna konserwacja. już skończyły mi się pomysły. ??

Dodano po 1 [godziny] 42 [minuty]:

Jest jeszcze w menu serwisowym taki zapis:
    last defect: 76
    last defect -1: 13
    last defect -2: 3F
    last defect -3: 13
    VIHM: 50,3
    VROWER: 58
    Proszę o info.
  • #5 18127543
    Skrokson
    Poziom 9