logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Zgemma H9.2S po aktualizacji OpenAtv nie odbiera Water Planet, Canal+ 4K

marianin1 20 Mar 2019 11:42 11229 6
REKLAMA
  • #1 17855190
    marianin1
    Poziom 7  
    Witam ostatnio zmieniłem dekoder z freesata V8 orange, na Zgemme H9.2S i przez przypadek usunąłem z niego folder Python , po czym zainstalowałem nowy soft OpenAtv ze strony Sat-Mar. Po skofigurowaniu nowego softu nie działają mi niektóre programy takie jak Water Planet, Canal+ 4K ultra, Super Polsat. Przed wgraniem wszystkie programy działały bez żadnych problemów . Podłączyłem również freesata na którym water planet czy super polsat działają normalnie, a na Zgemmie H9.2S jest tylko czarny obraz. Bardzo proszę o Pomoc. Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 17957489
    Marianuszkruszon
    Poziom 2  
    Ocena: 13
    Mam ten sam problem czy kos Ci już pomógł?
  • REKLAMA
  • #3 17958075
    LeDy
    Poziom 43  
    Ocena: 2912
    Marianuszkruszon napisał:
    Mam ten sam problem czy kos Ci już pomógł?

Dlaczego nie odpowiesz na pytania w swoim temacie? Jeśli chodzi wam o sharing to nie to forum do pytań.
    Nie wiem jak w Zgemma ale inne tunery wyświetlają komunikat kanał zakodowany a tu czarny ekran i nic? Info, EPG coś wyświetla?
    Tuner był kupiony i od początku wszystko działało?
  • REKLAMA
  • #4 17958120
    Marianuszkruszon
    Poziom 2  
    Ocena: 13
    Tak wszytko działało po zmianie softu np. nie mam żadnego vod ciemny obraz i bez dzwieku
  • REKLAMA
  • #5 17958129
    LeDy
    Poziom 43  
    Ocena: 2912
    Odpowiedz na wszystkie pytania. Mam ci wymyślać wszystkie możliwości z kapelusza?
  • #6 17976681
    buli1151
    Poziom 11  
    Ocena: 12
    Wgraj czysty soft OpenAtv i dograj sobie potzrebne pluginy i emulatory.
  • #7 17979303
    vito007
    Poziom 26  
    Ocena: 214
    Pewnie trzeba kupić legalny abonament.....

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z dekoderem Zgemma H9.2S po aktualizacji oprogramowania OpenAtv, który skutkuje brakiem odbioru kanałów takich jak Water Planet, Canal+ 4K oraz Super Polsat. Przed aktualizacją wszystkie kanały działały poprawnie. Inni uczestnicy dyskusji sugerują, aby użytkownik odpowiedział na pytania dotyczące konfiguracji oraz zalecają wgranie czystego oprogramowania OpenAtv i dodanie niezbędnych wtyczek oraz emulatorów. Pojawiają się również sugestie dotyczące legalności abonamentu.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA