logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Aktualizacja oprogramowania układowego Toshiba 32AV933

mitsoman61 26 Mar 2019 15:57 15030 7
REKLAMA
Treść została przetłumaczona angielski » polski Zobacz oryginalną wersję tematu
  • #1 17867702
    mitsoman61
    Poziom 8  
    Ocena: 28
    Aktualizacja oprogramowania układowego Toshiba 32AV933
    Załączniki:
    • frmwre-20120628150834.zip (4.06 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 18995063
    ictc
    Poziom 1  
    Oryginalny zrzut ma prawie 8 MB. Czy to ma działać jako aktualizacja uruchamiana z samego telewizora? Czy jest sposób na scalenie jego zawartości z oryginalnym BIOSem?
  • REKLAMA
  • #3 19837014
    davidromih
    Poziom 2  
    Ocena: 2
    Cześć, użyłem tego firmware, ale wygląda na to, że jest taki sam jak oryginalny z 2012 roku. Czy to prawda, czy zrobiłem coś złego? W każdym razie przeszukałem cały internet i nie znalazłem nic przydatnego. Czy ktoś wie, czy za pomocą aktualizacji oprogramowania układowego dla tego modelu Toshiby można ustawić telewizor na wersję DVB-T2? Czy jest to raczej rozwiązanie sprzętowe?
    Przepraszam za pytanie, jestem kompletnym żółtodziobem jeśli chodzi o telewizory.
    Dzięki za każdą pomoc.

Pozdrawiam,
    David
  • #4 20349662
    elszerviz
    Poziom 1  
    Ocena: 1
    Dobra kopia zapasowa, telewizor działa z nią doskonale. Dziękuję Ci
  • #5 20357922
    _msbln
    Poziom 1  
    Ocena: 2
    32-calowy Toshiba AV933
    mój ostatni zrzut z grudnia 2012
    zawiera również oprogramowanie układowe z
    wersja 1.25.02 (nigdy nie widziałem późniejszej wersji)

skopiuj plik bin na fat32-stick
    jeśli coś pójdzie nie tak, użyj pliku kopii zapasowej z powyższego plakatu

pozdrowienia z Niemiec
    _maciej
    Załączniki:
    • xx_xV_xL_DB_933x_125_REV01.bin (4.21 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Installation_Instruction.pdf (218.11 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • procedure_of_downloading.pdf (554 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #6 20394089
    Arkkl
    Poziom 1  
    Hmm,zrobiłem dzisiaj aktualizacje tego tv lecz ciągle znajduje tylko 6 kanałow. Czy ten tv ma możliwość odbioru kanałow typu pol. czy nie ogarnie tego. Antena jest podłaczona zbiorcza.
  • REKLAMA
  • #8 20655094
    MANTZARIS NIKOS
    Poziom 2  

Po załadowaniu wideo działało dobrze.
    Nie chciał się uruchomić, ciągle ładował pasek.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Dyskusja dotyczy aktualizacji oprogramowania układowego telewizora Toshiba 32AV933. Użytkownicy dzielą się doświadczeniami związanymi z aktualizacją, wskazując, że dostępna wersja firmware'u wydaje się być taka sama jak oryginalna z 2012 roku. Pojawiają się pytania o możliwość odbioru kanałów DVB-T2 oraz o to, czy aktualizacja może poprawić funkcjonalność telewizora. Niektórzy użytkownicy informują o problemach z odbiorem kanałów, sugerując, że może być konieczne zakupienie dekodera DVB-T2 HEVC. Wspomniano również o konieczności przygotowania kopii zapasowej przed aktualizacją.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA