logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Rejestrator hikvision - brak obrazu przez p2p w aplikacji

drramzez 30 Kwi 2019 18:45 1803 4
  • #1 17935623
    drramzez
    Poziom 10  
    Ocena: 2
    Witam, mam maly problem dodam, ze pierwszy raz zdarzyla mi sie taka sytuacja. Rejestrator hika Ds 7108HQHI-K1 . Podglad przez telefon hik-connect w rejestratorze wybralem konfiguracje p2p (konto na hik -connect)oraz opcje dhcp . Przez pierwsze dwa dni bylo wszystko ok , ale teraz nie ma podgladu na zywo i jest komunikat ezviz service error 25405, dodam ze przy zdalnym odtwarzaniu nie ma problemu - nagrania wskakuja bez problemu .. Nie mam tylko podgladu na żywo... Mial ktos z was taka sytuacje ? Wywalenie rejestrator z konta i ponownie dodanie nic nie daje.
  • #3 17935827
    drramzez
    Poziom 10  
    Na innych telefonach to samo.. W ivms 4200 nie sprawdzalem. Tak sie zastanawiam, czy to nie wina portów ? Moze dostawca Internetu blokuje cos ... Chodz nie wiem, czy przy łączeniu sie przez chmurę, porty maja znaczenie ?
  • #4 17935833
    dawidedziu
    specjalista-kamery przemysłowe
    Ocena: 642
    Tak szczerze powiedziawszy to nie wiem, bo nigdy nie miałem z tym problemów - nie musiałem ich zmieniać. Dla testów zmień porty na jakieś inne, może da to jakiś efekt...
    Jakiego masz dostawcę?
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • #5 17935968
    drramzez
    Poziom 10  
    Net radiowy.. Wpadl mi pomysl .. Zabiorę rejestrator do kumpla, on ma światłowód jeśli dalej nie będzie podgladu na żywo to bedzie ewidentnie wina urządzenia. Jesli będzie to czyli cos z netem .
REKLAMA