Witam, mam ogromny problem z nieszczęsnym Epsonem WF-3520, otóż kupiłem nowiutkie zamienniki tuszu do tej drukarki, po włożeniu, drukarka coś tam drukowała ale nie wyraźnie więc zacząłem czyścić głowicę za pomocą opcji w drukarce. Z każdym kolejnym czyszczeniem jakość wydruku była lepsza pomijając fakt że kolor żółty coraz bardziej zanikał (nie wiem czemu), za kolejnym razem gdy zacząłem czyścić głowicę, w trakcie jej czyszczenia wyskoczył komunikat "Nie można rozp. pojem. z tuszem, Wyjmij pojemnik z tuszem i włóż go ponownie. " Okej, zrobiłem to co było napisane, ale nic to nie dało, dalej wyświetla się ten komunikat nawet przy wyłączeniu drukarki z prądu na 15min. Czyściłem ipą styki, wciągałem całą płytkę z drukarki ze stykami i czyścilem, nic to nie dało. Chodzi o czarny tusz. Co mam zrobić z tym cholerstwem? Bo jedyne co mi teraz przychodzi do głowy to wziąść młotek i ją rozpier...
Pamiętam że kiedyś udało mi się wejść w tryb serwisowy jak miałem podobny problem i zresetować ją do ustawień fabrycznych, ale nie pamiętam kombinacji do odpalania tego trybu, a w menu nie zdąże wybrać tej opcji bo pojawia się ten komunikat.
Pamiętam że kiedyś udało mi się wejść w tryb serwisowy jak miałem podobny problem i zresetować ją do ustawień fabrycznych, ale nie pamiętam kombinacji do odpalania tego trybu, a w menu nie zdąże wybrać tej opcji bo pojawia się ten komunikat.