logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Renault Laguna II - Podłączenie rejestratora pod lusterko

baza0 23 Maj 2019 19:18 1182 5
REKLAMA
  • #1 17977011
    baza0
    Poziom 12  
    Ocena: 11
    Witam serdecznie,
    Potrzebuje podłączyć zasilanie rejestratora. Zasilanie ma z wtyczki do gniazda zapalniczki jednak w schowku nie mam gniazda a pod to główne średnio mi się podoba żeby podłączyć. Najlepiej byłoby to zrobić albo pod kostkę od lusterka monochromatycznego, którego w moim modelu nie ma, ale podobno kostka jest do tego, albo do podświetlenia podsufitki.
    Czy ktoś mi tutaj jest w stanie pomóc z ogarnięciem tematu?

Renault Laguna II - Podłączenie rejestratora pod lusterko Renault Laguna II - Podłączenie rejestratora pod lusterko

Renault Laguna II - Podłączenie rejestratora pod lusterko Renault Laguna II - Podłączenie rejestratora pod lusterko
  • REKLAMA
  • #2 17977165
    bubu1769
    Poziom 43  
    Ocena: 2354
    W schematach Laguny nie mogę znaleźć tego konkretnego obwodu ale mam schemat od Megane II, może bedzie pasować.
    Załączniki:
    • Zasilanie lusterka Megane II.PDF (9.3 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Renault Laguna II - Podłączenie rejestratora pod lusterko Zasilanie lusterka Megane II.jpg (61.42 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #3 17977451
    baza0
    Poziom 12  
    A jakaś podpowiedź? Jestem zielony trochę :)
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 17977501
    baza0
    Poziom 12  
    Tylko pytanie kiedy będzię się uruchamiać i wyłączać. Z momentem zapłonu?
    Wpiąć to na krótko czy przdałby się jakiś bezpiecznik ?
REKLAMA