Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tammartech2402 napisał:Wiem znam , ale akurat w tym modelu nie działa ta opcja
martech2402 napisał:Dzięki ale to nie rozwiązuje mojego problemu. Co chwile mi wpadają takie roboty i muszę wiedziećjak to zrobić
martech2402 napisał:Dzięki ale to nie rozwiązuje mojego problemu. Co chwile mi wpadają takie roboty i muszę wiedziećjak to zrobić
marcin7904 napisał:To nie Huawei że w 2 sekundy się robi.
marcin7904 napisał:To nie Huawei że w 2 sekundy się robi.
blahfff napisał:Od dawna nieaktualne, choc wciaz mozna trafic starocie ktore jeszcze sie na to lapia
blahfff napisał:To tez nadal nieaktualne dla modeli z nowym bootloaderem, czyli w sumie od Mate 10 lite w gore. Zabawa z rozbiorka telefonu i skorzytanie z testpointa do zanizenia bootloadera nie trwa co prawda dlugo, ale jednak w niektorych modelach (P20 Lite, Mate 20 lite, z tych popularniejszych) trzeba odkleic klapke wiec dodatkowe ryzyko, problemy z gwarancja itp.
martech2402 napisał:Witam!!!!
Mam do zrobienia Huawei p20 , jak wprowadzić go w ADB????
test poit ......????
martech2402 napisał:ok , ale interesuje mnie jak wprowadzić telefon w ADB
Moderowany przez nutergsm:3.1.17. Nie wysyłaj pytań bardzo podstawowych, na które odpowiedzi można znaleźć w instrukcji obsługi lub ogólnie dostępnych źródłach. Nie prezentuj postawy, że mi się należy. Dbaj o poziom pytań i dyskusji. Dziękujemy.
martech2402 napisał:ok to Panu już podziękujemy i może inny z kolegów napisze coś mądrego i z sensem