logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] ACER ASPIRE 5740 - Nie uruchamia się Wurth WoW 5.00.8pl na Windows 10

yetiwest 04 Sie 2019 20:26 9252 6
REKLAMA
  • #1 18097094
    yetiwest
    Poziom 11  
    Ocena: 20
    Witam,

Mam problem z uruchomieniem programu Wurth WoW 5.00.8pl. Po kliknięciu na wow.exe nic się nie dzieje, próbowałem uruchamiać jako administrator w trybie zgodności win7. Sprawdzałem czy program nie przechodzi w proces ale też nie. Na Windows 7 wszystko działało jak należy. Widziałem na youtube że ludziom normalnie uruchamia się Wow pod windows 10. Może ktoś z Was ma pomysł jak rozwiązać ten problem.
    ACER ASPIRE 5740 - Nie uruchamia się Wurth WoW 5.00.8pl na Windows 10
  • REKLAMA
  • #2 18097241
    leonov
    Poziom 43  
    Ocena: 2236
    A ten Windows 7, też był 64 bit ?
  • REKLAMA
  • #3 18097357
    fenixpiotr
    Użytkownik obserwowany
    Ocena: 2
    Musiałbyś - jak dla mnie - bardziej szczegółowo opisać proces instalacji tego WoW na tej nowej maszynie.

No i podać informacje jak przebiegł update do obecnej wersji - na pierwszy rzut oka to zainstalowałeś ten program przed tym jak system dodał uprawnienia do plików. Jednak nie wiedząc jaki był przebieg instalacji (programu i samego OS) nie mogę nic więcej pomoc.

pozdrawiam

[edit: Informacja dla moderatora - nie ma najmniejszego znaczenia czy ten wow to gra czy program diagnostyczny, mogłem się pośpieszyć
    Jednakowoż informacja o uprawnieniach do plików może dotyczyć zarówno gry jak i zaawansowanych programów standalone.
    Meritum sprawy jest zachowane - tzn napisałem podaj więcej informacji o przebiegu instalacji programu i systemu, to że nazwałem ten program grą to nic w porównaniu z błędami merytorycznymi jakie się tu moderuje.

Proszę usuną post jeśli jest aż tak rażąco sprzeczny z waszym regulaminem
    pozdrawiam]
  • REKLAMA
  • #4 18097674
    yetiwest
    Poziom 11  
    leonov napisał:
    A ten Windows 7, też był 64 bit ?

Windows 7 też był 64 bitowy.
  • REKLAMA
  • #5 18097943
    leonov
    Poziom 43  
    To jeszcze do sprawdzenia, są ścieżki w plikach xml, w folderze programu.
  • #6 18103744
    yetiwest
    Poziom 11  
    Dokładnie lokalizacja była problemem 😁
  • #7 18103845
    leonov
    Poziom 43  
    Cieszę się że pomogłem ;-)

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik ma problem z uruchomieniem programu Wurth WoW 5.00.8pl na systemie Windows 10, mimo że na Windows 7 działał poprawnie. Próbował uruchomić program jako administrator oraz w trybie zgodności z Windows 7, jednak program nie uruchamia się. Inni uczestnicy dyskusji sugerują, aby użytkownik dokładniej opisał proces instalacji oraz sprawdził ścieżki w plikach XML w folderze programu. Ostatecznie okazało się, że problemem była lokalizacja plików, co zostało rozwiązane.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA