logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Przerywający PPM w myszce Mad Dog GM300 podczas gry i pracy

Pazzi00 12 Paź 2019 15:51 333 9
REKLAMA
  • #1 18215058
    Pazzi00
    Poziom 5  
    Ocena: 2
    Witam, od kilku dni zmagam się z problemem przerywającego PPM. Mysz którą posiadam to Mad Dog GM300, ma ona około 2 tygodnie, na początku było wszystko okej, potem zadziało się to o czym pisze wyżej. Grając w np w lola czy nawet przy dłuższym korzystaniu z komputera prawy przycisk myszy zaczyna przerywać ( np 5 razy kliknie następnie nie złapie i znów kliknine). Sprawdzałem i jestem pewien że nie jest to mechaniczne uszkodzenie myszy.
  • REKLAMA
  • #2 18215063
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #3 18215089
    Pazzi00
    Poziom 5  
    Wszystko jest aktualne, zmieniałem port wielokrotnie.
  • #4 18215142
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #5 18215170
    Pazzi00
    Poziom 5  
    Mysz była sprawdzana u kumpla. Mógłbyś objaśnić to bardziej :P? Trochę zielony jestem w tych sprawach :/.
  • REKLAMA
  • #7 18215198
    Pazzi00
    Poziom 5  
    Tak dalej jest lipa. PPM naprawia się po ponownym uruchomieniu komputera.
  • REKLAMA
  • #8 18215209
    enhanced
    Poziom 43  
    Ocena: 884
    Trzeba by sprawdzić BIOS choć wcale bym się nie zdziwił jakby to była wina windowsa10beta bug.

Możesz sprawdzić na linuxie live? Ewentualnie w trybie awaryjnym?

Po jak długim czasie to się pojawia?
  • #9 18215233
    Pazzi00
    Poziom 5  
    Jest to nie regularne raz po 2h czasem po 5 dopiero. Słabo bedzie z tym sprawdzeniem :/

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik zgłasza problem z przerywającym prawym przyciskiem myszy (PPM) w myszce Mad Dog GM300, która ma około 2 tygodnie. Problem występuje podczas grania i pracy na komputerze, mimo że mysz była sprawdzana pod kątem uszkodzeń mechanicznych. Użytkownik próbował różnych portów USB oraz aktualizacji sterowników, ale problem nadal występuje. Inni uczestnicy dyskusji sugerują sprawdzenie BIOS-u, testowanie na systemie Linux w trybie live oraz rozważenie możliwości błędu w wersji beta systemu Windows 10. Użytkownik zauważa, że PPM działa poprawnie po ponownym uruchomieniu komputera, ale problem pojawia się nieregularnie.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA