Witam serdecznie, mam dość nietypowy problem z którym nie potrafię sobie poradzić. Nagrywam siebie jak gram oraz muzykę w różnych programach do realizacji dźwięku. Od jakiegoś czasu kiedy mam włączony Cubase i załączoną np. gitarę na śladzie lub miksuję muzykę to wszystko jest ok ale gdy schowam program do paska zadań znika dźwięk i aby się pojawił muszę otworzyć program z paska zadań. Dotyczy to każdego softu do produkcji muzycznej, próbowałem już różnych ustawień domyślnych i nowej instalacji Cubase, jednak problem występuje nadal.
Wcześniej było wszystko ok, mogłem schować program do paska zadań i robić coś innego a muzyka była odtwarzana cały czas. Przypuszczam że coś w ustawieniach Windows ale nie wiem co. Może ktoś zna rozwiązanie tego problemu?
Skanowałem również system Malwarebytes i adw cleaner ale wirusów brak. System to Windows 7 ultimate 64 bit.
Pozdrawiam
Wcześniej było wszystko ok, mogłem schować program do paska zadań i robić coś innego a muzyka była odtwarzana cały czas. Przypuszczam że coś w ustawieniach Windows ale nie wiem co. Może ktoś zna rozwiązanie tego problemu?
Skanowałem również system Malwarebytes i adw cleaner ale wirusów brak. System to Windows 7 ultimate 64 bit.
Pozdrawiam