piachu1994 napisał: tentamtenx33 napisał: Wrzucenie wspomagania (obecnie auto nie posiada wspomagania)
Maglownica około 250 złotych, pompa wspomagania 50-100 zł, przewody hydrauliczne 50-80zł, zbiorniczek płynu 20 zł, końcówki drążków kierowniczych 80 zł, łapa pompy wspomagania 50 zł, pasek 30-40 złotych.
tentamtenx33 napisał: Centralny zamek (Pojedyńcze otwieranie drzwi zaczyna irytować)
Cały zestaw zamka centralnego (chińczyka) to koszt około 100 złotych wraz z siłownikami. W dzień założysz.
Ogólnie zestaw chyba mam do Centralnego zamka, bo linki i silniczki są w drzwiach, jedynie co dziś jeszcze zauważyłem to przy bezpiecznikach numer 32 który odpowiada za central zamek i owszem jest tam miejsce na bezpiecznik którego nie ma, ale nie ma blaszek by włożyć bezpiecznik, więc chyba zostaje zapytać elektryka/mechanika. Co do wspomagania, zagadałem do kumpla i ma na sprzedaż pompe i maglownice w zestawie za 200zł ale brak przewodów i kabli (chyba że mu chodziło o przewody do płynu, tego nie dopytałem ale dopytam w najbliższym czasie) a zbiorniczek jak wspomniałeś, wszędzie po 20zł ale ani więcej ani mniej.
Edit/: chciałbym jeszcze zapytać czy głośniki JBL Stage2 604c dały by radę na przód i czy dały by rade bez wzmacniacza, czy już lepiej zainwestować też w wzmacniacz, niestety odbiór dźwięku przez transmiter bo swojego radia nie dodam tam bez przerabiania Obudowy. (Transmiter dopiero zamówiłem ale mam nadzieję że tragedii z dźwiękiem nie będzie)