logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Stacjonarna komórka - jak działa, gdzie kupić, koszty i opinie?

janek11389 22 Wrz 2005 07:54 2642 4
REKLAMA
  • #1 1839019
    janek11389
    Poziom 42  
    Ocena: 239
    Witam szanownych kolegów. Interesuje mnie temat stacjonarnej kkomórki. Słyszałem, że jest coś takiego i że można wtedy ograniczyć wydatki. Ustawiając darmowe połączenia z tym numerem np. w firmie, można dzwonić i przełączać się na numery wewnętrzne. Czy może wie ktoś coś więcej w tej kwesti? Gdzie można taki telefon kupić, jaki jest orientacyjny koszt oraz czy wogóle takie coś ma prawo działać? Proszę o opinie, sugestie...
  • REKLAMA
  • #2 1839036
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #3 1840195
    ftb
    Poziom 35  
    Ocena: 100
    czyli chodzi Ci o ,,bramkę,,.Oszczędnosci sa ale w firmie gdzie jest troche telefonów.Zamiast dzwonić na komórkę z tpsa centrala wyłapuje że dzwoniący wykręca któryś z nr operatora komórkowego i kieruje na stacjonarny komórkowy (a ten w zależności jaki masz abonament - przewaznie jest tanszy).Poza tym ceny i rozwiązania się zmieniają i najlepiej rozmawiać o tym z przedstawicielami poszczególnych sieci.

No tak jednak to nie o bramę chodzi w tym przypadku lecz raczej tylko o normalny telefon komórkowy tyle że nieco większy.
  • REKLAMA
  • #4 5840008
    grzegorzsawczak
    Poziom 21  
    Ocena: 14
    Mam też problem z tym urządzeniem a konkretnie dostanie takiego urządzenia, na allegro jest netkom za 200zł i tylko tyle. Czy to jedyny taki telefon? W necie znalazłem jeszcze: CSI 410, Jablotron GDP-02 GSM, i wzasadzie nic wiecej, są jeszcze bramki GSM lecz seny tego też do niskich nie należa. Co byście mi proponowali?

Pozdraiwam
  • #5 5840042
    andreee
    Poziom 24  
    Ocena: 44
    przeciez w plusie i erze jest telefon stacjonarny via gsm i ceny sa konkurencyjne do tych co oferuje t.p. .Co do polaczen wewnetrznych to wiem ze w erze na numery w firmie dzwoni sie bez oplat.
REKLAMA