logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki laptop do 5000 zł, tylko i wyłącznie do pracy (zero grania)?

MateuszMateusz88 30 Lis 2019 13:34 1296 6
REKLAMA
  • #1 18310747
    MateuszMateusz88
    Poziom 3  
    Ocena: 12
    Cześć!

Temat: Laptop do 5k PLN brutto (praca, zero grania). Praca skupiona głównie na Facebook Business Manager, Google Docs + tworzenie prostych grafik w GIMP. FYI: Te pierwsze znacząco obciąża procesor.

Wymagania: i7 (Chyba im nowszy, tym lepiej), ssd+hdd, mały i lekki (preferowana 14"), podświetlana klawiatura, wyjście HDMI.

Moja wiedza w tym zakresie: 0. Tutaj też od razu postawię pytanie: da się podłączyć laptopa do kompa stacjonarnego tak, by korzystać z zawartości lapka?

Znalazłem takie cudo: https://www.x-kom.pl/p/523962-notebook-laptop...-5490-i7-10510u-16gb-2561tb-win10p-mx250.html

Rzecz jasna szukam alternatywy. Trzymam się twardo kwoty do 5k. Będę wdzięczny za pomoc i sugestie. Z góry dziękuję. ?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 18310803
    MateuszMateusz88
    Poziom 3  
    Da się podłączyć laptopa do kompa stacjonarnego tak, by korzystać z zawartości lapka? Jeśli tak to jak. Proszę o odpowiedź.
  • REKLAMA
  • #4 18310821
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #5 18310852
    MateuszMateusz88
    Poziom 3  
    Lenovo zobaczę, Inspiron odpada - plastik, plus brak podświetlenia klawiatury. Mam aktualnie. Stąd rozważam Vostro.

Dodano po 1 [minuty]:

Wracając jednak do sedna sprawy. W tej cenie nie ma co szukać alternatywy dla tego Vostro co podałem? Zważywszy rzecz jasna na pozostałe moje widzimisie.
  • #6 18310865
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje laptopa do 5000 zł, przeznaczonego wyłącznie do pracy, z wymaganiami takimi jak procesor i7, SSD + HDD, waga i rozmiar (preferowany 14 cali), podświetlana klawiatura oraz wyjście HDMI. Wskazano na Dell Vostro 5490 jako potencjalny wybór, ale użytkownik rozważa również inne opcje. W odpowiedziach zasugerowano modele takie jak Dell Inspiron 3593 oraz Lenovo ThinkBook 15, jednak podkreślono, że w tej cenie trudno znaleźć lepsze alternatywy. Użytkownik pyta również o możliwość podłączenia laptopa do komputera stacjonarnego, co sugerowano realizować przez USB.
REKLAMA