Dostałem "za piwo" kilka takich urzadzeń zabezpieczających wykopanych przez kumpla w piwnicy i nie bardzo wiem jak sie z tym wpiąć. Ma to zostac podpięte do alarmu American Legend CS9228:
Sterowanie centralnym jak widać dwa razy masą, oczywiście siłowniki dwuprzewodowe mam żeby nie było za łatwo
. Myślałem, że ten dodatkowy sterownik będzie miał jasno opisane wyprowadzenia (zasilanie, sterowanie, wyjście na siłowniki) ale oczywiście narysowany na nim schemat jest jasny chyba tylko dla wtajemniczonych:
Prosiłbym o wytłumaczenie mi co podpiąć do którego z 9 pinów bo ja nie mam koncepcji (w sumie mam kilka ale wole nie kombinować)...
ps. Schemat od czujnika ultradźwiękowego podrzuce jak tylko go znajde bo po padzie systemu troche mi się bałagan zrobił
.

Sterowanie centralnym jak widać dwa razy masą, oczywiście siłowniki dwuprzewodowe mam żeby nie było za łatwo

Prosiłbym o wytłumaczenie mi co podpiąć do którego z 9 pinów bo ja nie mam koncepcji (w sumie mam kilka ale wole nie kombinować)...
ps. Schemat od czujnika ultradźwiękowego podrzuce jak tylko go znajde bo po padzie systemu troche mi się bałagan zrobił