Witam aktualnie rozglądam się za pralką.
Chcę kupić coś w miarę z najtańszej półki jako dodatkowa pralka.
Wsad do 6kg
obr 1000
Prosty sterownik
Pralka będzie potrzebna do prania ciuszków noworodka + coś od domowników.
Moje wymagania główne >> możliwość ewentualnej samodzielnej przyszłej naprawy ( elektronika , łożyska).
Prosiłbym o pomoc z jakich modeli szukać czego omijać (klejone łożyska w plastiku obudowy bębna i inne dziadostwa które będą potem do wyrzucenia)
Z góry dziękuje za pomoc.
Nie mam rozeznania z których firm osprzęt powinien być na dzień dobry na czarnej liście ?
Osobiście używam w dwóch domach pralek serii Bosch Maxx chodzą w miarę bez problemowo dłuugie lata.
Z nowszym osprzętem ponoć jest już problem i weź tu potem wymień łożyska.
Jestem w stanie ciąć i kleić osłonę bębna ale jak te dziadowskie łożyska będą zalane plastikiem to .. ?
Pozdrawiam
Chcę kupić coś w miarę z najtańszej półki jako dodatkowa pralka.
Wsad do 6kg
obr 1000
Prosty sterownik
Pralka będzie potrzebna do prania ciuszków noworodka + coś od domowników.
Moje wymagania główne >> możliwość ewentualnej samodzielnej przyszłej naprawy ( elektronika , łożyska).
Prosiłbym o pomoc z jakich modeli szukać czego omijać (klejone łożyska w plastiku obudowy bębna i inne dziadostwa które będą potem do wyrzucenia)
Z góry dziękuje za pomoc.
Nie mam rozeznania z których firm osprzęt powinien być na dzień dobry na czarnej liście ?
Osobiście używam w dwóch domach pralek serii Bosch Maxx chodzą w miarę bez problemowo dłuugie lata.
Z nowszym osprzętem ponoć jest już problem i weź tu potem wymień łożyska.
Jestem w stanie ciąć i kleić osłonę bębna ale jak te dziadowskie łożyska będą zalane plastikiem to .. ?
Pozdrawiam