logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Windows 10 nie wyszukuje urządzeń wyjściowych audio

Bigi199 16 Lut 2020 16:07 1197 6
REKLAMA
  • #1 18474604
    Bigi199
    Poziom 4  
    Ocena: 25
    Witam po zainstalowaniu windows 10 nie działa mi gniazdo mini jack od słuchawek, nie potrafię tego opisać dlatego wklejam zdjęcia z problemem. Próbowałem już instalować aktualizacje sterowników i nic, proszę o pomoc bo nigdzie nie mogę znaleźć rozwiązania problem. Windows 10 nie wyszukuje urządzeń wyjściowych audio Windows 10 nie wyszukuje urządzeń wyjściowych audio Windows 10 nie wyszukuje urządzeń wyjściowych audio
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 18474621
    Kinortahcem
    Poziom 7  
    Sterowniki ściągane od producenta czy z płyty?
  • REKLAMA
  • #3 18474625
    Bigi199
    Poziom 4  
    Od producenta.
  • REKLAMA
  • #5 18474926
    RADU23
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1729
    Bigi199 napisał:
    Witam po zainstalowaniu windows 10 nie działa mi gniazdo mini jack od słuchawek

Słuchawki podłączone bezpośrednio do gniazda jack na płycie głównej, czy do przedniego panelu?
  • REKLAMA
  • #6 18474993
    Bigi199
    Poziom 4  
    RADU23 napisał:
    Bigi199 napisał:
    Witam po zainstalowaniu windows 10 nie działa mi gniazdo mini jack od słuchawek

Słuchawki podłączone bezpośrednio do gniazda jack na płycie głównej, czy do przedniego panelu?

Słuchawki podłączone bezpośrednio do płyty głównej, i mikrofon wyszukuje i działa normalnie

Dodano po 1 [godziny] 22 [minuty]:

Windows 10 nie wyszukuje urządzeń wyjściowych audio
    krzychupar napisał:
    Zamieść zrzut ekranu z menedżera urządzeń z rozwinięciem zakładki kontrolery dźwięku, video i gier. I podaj specyfikację sprzętu.
  • #7 18982492
    Bigi199
    Poziom 4  
    Źle sterowniki

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z gniazdem mini jack w systemie Windows 10, które nie wykrywa słuchawek. Po zainstalowaniu systemu, mimo aktualizacji sterowników pobranych od producenta, problem nadal występuje. Użytkownik podłączył słuchawki bezpośrednio do płyty głównej, a mikrofon działa poprawnie. Inni uczestnicy dyskusji sugerują sprawdzenie menedżera urządzeń oraz potwierdzenie, czy słuchawki są podłączone do odpowiedniego gniazda.
REKLAMA