logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Huawei Band 4 - Opaska nie włącza się

UltraLed 20 Lut 2020 13:50 31878 4
REKLAMA
  • #1 18482487
    UltraLed
    Poziom 10  
    Ocena: 16
    Witam,

proszę o pomoc. Kupiłem telefon, w jego cenie była opaska Huawei Band 4. Opaska ta jednak nie działa, lub nie umiem jej włączyć. Złożyłem reklamację, ale została ona odrzucona, jako bezzasadna. W instrukcji jest napisane, że po naładowaniu włączy się sama. Tak sie jednak nie dzieje, czy toś wie jak ją włączyć, z góry dziękuję za pomoc.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 18483810
    UltraLed
    Poziom 10  
    Ładowałem ładowarką, podłączałem do tv, laptopa i nic...
    Reklamacja ogólnie została przyjęta, tyle że odpowiedź była że urządzenie jest wolne od wad

Odpowiedź producenta:
    ''Przeprowadzona weryfikacja podanej w zgłoszeniu reklamacyjnym wady towaru nie potwierdziła jej występowania. Reklamowany towar jest zgodny z umową, wolny od wad, za które Sprzedawca ponosi odpowiedzialność. W zaistniałych okolicznościach nie jest możliwe załatwienie reklamacji w oczekiwany sposób''
  • REKLAMA
  • #4 18486317
    Freddy
    Poziom 43  
    Ocena: 2806
    To poproś, aby ją przy Tobie włączyli.
    Druga sprawa, jeśli Huawei był kupowany w którejś z sieci, to zwykle te sieci za to odpowiadają, a nie serwisy fabryczne.
  • #5 18486545
    UltraLed
    Poziom 10  
    Już w porządku, przy odbiorze poprosiłem o sprawdzenie, i działała. Sprzedawca w Euro powiedział, że musieli coś zrobić że działa, ale oficjalnie naprawy nie było
REKLAMA