logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Eunavi 2 DIN nie uruchamia się po aktualizacji z Android 6 do 8

wezyr_2006 23 Lut 2020 18:41 7842 8
REKLAMA
  • #1 18489220
    wezyr_2006
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Proszę o pomoc w naprawie radia 2 din eunavi po aktualizacji androida 6 na 8 system uruchamia się do momentu napisu ANDROID i zawiesza się .Ponowne próby instalacji starej wersji androida jest niemożliwa .
    to zdięcie radia
    Załączniki:
    • Eunavi 2 DIN nie uruchamia się po aktualizacji z Android 6 do 8 20200223_183403.jpg (3.63 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 18490917
    gradek83
    Poziom 43  
    Ocena: 2088
    Szukaj informacji np po nr płyty głównej.
  • REKLAMA
  • #3 18607015
    wezyr_2006
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    radio naprawione złe oprogramowanie androida .dostałem od kolegi Jarka D
    wczytałem i ruszyło .temat zamykam.
  • REKLAMA
  • #4 19603247
    TsNxD
    Poziom 1  
    Ocena: 3
    Witam wiem że temat został zamknięty ale nie chcę otwierać nowego skoro mam ten sam problem. Radio po uruchomieniu zawiesza się na logo android i nie chce przejść dalej stało to się z dnia na dzień. Próbowałem znaleźć jakieś informacje jak to naprawić ale bez skutku. Załączyłem zdjęcie radia oraz nr seryjny ( tak mi się wydaje) bo to wszystko co jestem w stanie powiedzieć na temat tego radia. Czy jest w stanie ktoś mi pomóc. Jest to android 9. Eunavi 2 DIN nie uruchamia się po aktualizacji z Android 6 do 8 Eunavi 2 DIN nie uruchamia się po aktualizacji z Android 6 do 8
  • #5 19954908
    mfanndora
    Poziom 1  
    wezyr_2006 napisał:
    radio naprawione złe oprogramowanie androida .dostałem od kolegi Jarka D
    wczytałem i ruszyło .temat zamykam.

Cześć
    podłączę się do tematu, mam zawieszonego Androida 8.1 - zostaje na kręcącym się logo..
  • #6 20030252
    zychu28
    Poziom 2  
    Ocena: 3
    Witam

potrzebuje pomocy z radiem eunavi android 8.1. Wydaje mi się że ten temat jest powiązany z tym postem. Mianowicie radio startuje, dotyk działa ale niestety jest czarny ekran. Problem się pojawił przy próbie wgrania aktualizacji MCU.
    Załączniki:
    • Eunavi 2 DIN nie uruchamia się po aktualizacji z Android 6 do 8 20220523_085735.jpg (2.6 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Eunavi 2 DIN nie uruchamia się po aktualizacji z Android 6 do 8 20220523_085659.jpg (1.68 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #7 20031637
    szczepan596
    Poziom 13  
    Ocena: 23
    Wszystko fajnie ale widzę że problem dalej nie rozwiązany.
    Mam to radio eunavi dedykowane do opla i po uruchomieniu samochodu pewnego dnia startuje z logo opla następnie pojawia się zielony ludzik i kręci się w nieskończoność. Żadne już przeczytane tu sposoby resetowania (Ctrl-Alt-Delete) i wciskania kombinacji innych klawiszy myszek czy klawiatur nie pomogło. Ludzik jak się kręci tak się kręci. Proszę o sensowną informację jak sobie z tym poradzić krok po kroku.
    Info że ktoś dostał coś od kogoś i radio działa wcale nie pomaga. Pozdro dla wszystkich!
  • #8 20613963
    m1992111a
    Poziom 8  
    Witam, pytanie czy poradziłeś sobie z radiem, mam ten sam problem..

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownicy radia 2 DIN Eunavi zgłaszają problemy z uruchamianiem urządzenia po aktualizacji systemu Android z wersji 6 do 8. Radio zawiesza się na logo Androida, co uniemożliwia dalsze korzystanie. W odpowiedziach pojawiają się sugestie dotyczące poszukiwania informacji po numerze płyty głównej oraz próby przywrócenia starszej wersji oprogramowania, co jednak okazało się niemożliwe. Jeden z użytkowników rozwiązał problem, wgrywając poprawne oprogramowanie, co przywróciło funkcjonalność radia. Inni użytkownicy z podobnymi problemami, w tym zawieszeniem na logo, poszukują dalszej pomocy i wskazówek dotyczących naprawy. Wskazówki obejmują linki do forów oraz filmów instruktażowych.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA