logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaka kuchnia gazowa 50cm, piekarnik elektr. bez oddz. grzałek?

Veigan 24 Lut 2020 20:59 1212 6
  • #1 18491593
    Veigan
    Poziom 4  
    Ocena: 6
    Cześć szukam kuchni wolnostojącej gazowej z piekarnikiem elektrycznym przypadł mi do gustu ten model Gorenje K5351SF ale martwi mnie to że nie ma możliwości osobnego załączania grzałek górnej bądź dolnej chodzi o pieczenie ciast czy nie będzie to przeszkadzało? jeśli tak to jaki inny model byście polecili tak do 2000zł max. szerokość poprzedniej kuchenki to 50 cm a wysokość to 87 cm fajnie gdyby nie było na niej widać paluchów.
  • #2 18492343
    Sebastian_M26
    Poziom 30  
    Ocena: 431
    Musi być z podstaw grzałka dolna, górna, opiekacz, termoobieg a dla wygody jeśli coś to tylko minimum 60 cm
  • #3 18492779
    Veigan
    Poziom 4  
    Bardziej chodziło mi o to czy ta wada w gorenje. Brak osobnego włączania grzałki dolnej bądz górnej będzie mocno przeszkadzała w pieczeniu ciast? W zadnej kuchence z gorenje nie ma tej funkcji
  • #4 18493050
    Sebastian_M26
    Poziom 30  
    Ocena: 431
    Takiej informacji to chyba trzeba szukać w książkach kucharskich.
  • #5 18493074
    viktor1950
    Poziom 30  
    Ocena: 368
    quote="Veigan"] ale martwi mnie to że nie ma możliwości osobnego załączania grzałek górnej bądź dolnej [/quote]

Poczytaj sobie Dane Techniczne. Masz osobno dolną i górną.Link
  • #6 18493328
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #7 18495251
    Veigan
    Poziom 4  
    Chodziło o serniki jabłeczniki itp ale mniejsza z tym kuchenkę już zamówiłem tylko mam pytanie ponieważ mieszkam na obszarze nie objętym dodatkową usługą przystosowania palników do gazu propan butan dysze już kiedyś wymieniałem sam ale jak wyregulować "minimalne obciążenie cieplne" po czym to rozpoznać że jest zle ustawione?
    Jaka kuchnia gazowa 50cm, piekarnik elektr. bez oddz. grzałek? Jaka kuchnia gazowa 50cm, piekarnik elektr. bez oddz. grzałek?

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukiwał wolnostojącej kuchenki gazowej z piekarnikiem elektrycznym, zwracając uwagę na model Gorenje K5351SF. Zastanawiał się, czy brak możliwości osobnego włączania grzałek górnej i dolnej wpłynie na pieczenie ciast, takich jak serniki czy jabłeczniki. Odpowiedzi sugerowały, że większość potraw wymaga użycia obu grzałek jednocześnie, a pieczenie ciast może być możliwe z zastosowaniem termoobiegu. Użytkownik zamówił kuchenkę, a następnie pytał o regulację minimalnego obciążenia cieplnego dla gazu propan-butan.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA