Co Wy na to?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tam^ToM^ napisał:Żartem nazywasz ponad 3000 ofiar? No gratuluję poczucia humoru. A swoją drogą to Amerykanie znaleźli ciekawy kompromis pomiędzy wojną gospodarczą z Chinami a oczyszczaniem klimatu. Wczoraj opublikowano zdjęcia satelitarne z ostatnich 2 miesięcy odnośnie emisji związków azotu i zdjęcia z identycznego okresu, ale sprzed roku. Okazuje się, że obecnie powietrze nad Wuhan jest krystalicznie czyste a jeszcze rok temu ludzie tam chodzili w maskach przeciwpyłowych a owad jak wleciał w tę strefę, to spadał martwy po kilku metrach. I od razu wiadomo co Chińczyk naprawdę produkuje swojego. Nam się zabrania palenia węglem i drzewem a cały smog z Chin chmury przynoszą. Pewnie pomiary smogowe teraz w Krakowie czy podobnych"kurortach" wyjdą też wzorowo? Odnośnie patentów, to wiadomo , nie mogli Amerykanie wpuścić tego opatentowanego wirusa do Chin bo na niego jest antidotum, wiadomo że Chińczyki są obecnie najbogatsze na świecie i wszystko są w stanie kupić, w tym to co jest odstępne w obiegu.Zaraz by kupili i patent i antidotum. Na ten nowy szczep Koronawirusa na pewno też Trump ma antidotum ale na razie jest ono niedostępne, bo gdyby je udostępnić to samo wypuszczanie tej broni biologicznej mijało by się z celem.Jakie to ma znaczenie, skoro cały wątek to żart.
Novile napisał:^ToM^ napisał:Żartem nazywasz ponad 3000 ofiar? No gratuluję poczucia humoru.Jakie to ma znaczenie, skoro cały wątek to żart.
Novile napisał:Adam, nie zakładałem tego wątku po to aby żartować z ofiar tego "syfu".Żartem nazywasz ponad 3000 ofiar?
gumisie napisał:Wiesz Roch, ja tego wirusa po prostu olewam.Zauważ, że dziecko ani jedno nie zachorowało nigdzie. Zarażonych jest ok.80 tyś ale tylko 3 tyś zmarły. Zatem dlaczego akurat ja miałbym być 3001-szy? Mam dobrze odżywiony i w dobrej formie organizm, wiek mam dobry aby przetrwać.Jedyne co mnie wku...a to to, co będzie, konkretnie PANIKA. Jak tylko wirus się u nas pojawi, natychmiast ludzie rzucą się na sklepy, te z kolei zostaną pozamykane jako potencjalne miejsca zbiorowego kontaktu... Tym bardziej, że obecnie ludzie Polsce jedzą tylko to, co jest w sklepach( przecież nic innego się nie opłaca nikomu).Więc nie będzie co do gara włożyć. Obecnie zapasy Polaków to kilka zupek w proszku na dnie szuflady i czteropak w lodówce w razie meczu w TV. Mnie osobiście nie uśmiecha się wydać teraz 2000zł na zapasy a wielu już je robi.Na obecną chwilę zaleca się robić zapasy na 2-3 miesiące włącznie nawet z generatorem prądu i benzyną do niego.Z racji naszych przywr narodowych może być niezły cyrk.Adam, nie zakładałem tego wątku po to aby żartować z ofiar tego "syfu".
Celem było rozluźnienie wszechobecnego tematu dotyczącego wirusa.
Obecnie to nawet przy "kielichu" ze znajomymi nie da się pogadać o niczym innym.