logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pandemia i dystans społeczny na wesoło...

keseszel 05 Gru 2020 23:38 708 12
REKLAMA
  • #1 19093009
    keseszel
    Poziom 26  
    Ocena: 558
    Witam.
    Oglądałem Voice of Poland ( brawo ja).. Podobał mi się komentarz. " Zachowano dystans społeczny". Oczywiście prezes Kurski przybił łokcia że zwycięzcą.. Wtedy był ten komentarz. A potem co poniektórzy rzucili się sobie w ramiona.. No kurcze.. Rozumiem, że osoby bez maseczek nie muszą zachowywać dystansu społecznego, haha.. Ale tu myślę, że prezes mógł pogratulować zwycięzcy i podać mu dłoń. A nie.. Z łokcia..
    W sumie.. Fajnie by wyglądało śpiewanie w maseczce haha..

Notabene.. Widziałem jak premier Morawiecki strzelił piąche z kimś tam.. I tak mi się skojarzylo z bokserami.. Jak przed walką szykują się z pięściami.. Dziwne czasy, nie...
  • REKLAMA
  • #2 20423147
    dariusz2021
    Poziom 9  
    Ocena: 157
    Nie ma się z czego śmiać, a srandemia, to FAKE i będzie kolejny cyrk:) Tylko szkoda ludzi, których wymordowali poprzez lockdowny i szpryce. 200,000 nadmiarowych zgonów, więcej. Po podpisaniu umowy z WHO dojadą wszystkich, bo będą ponad Konstytucją Państw, wyprowadzenie gotówki, pomijając robaki w żarciu. Ludzie są sami sobie winni, bo na to pozwalają, zero zjednoczeni. Jak to ujął Globalista Klaus Schwab, nie będziesz miał nic i będziesz szczęśliwy, może ludzie chcą być niewolnikami Szatanów.
  • #3 20427719
    Ture11
    Poziom 39  
    Ocena: 1129
    Szatany to chyba takie grzyby?
  • #4 20428569
    dariusz2021
    Poziom 9  
    Ture11 napisał:
    Szatany to chyba takie grzyby?

Szatani, to Amerykańscy Globaliści. Polecam książki: Wielki Reset, Imperium Klausa Schwaba, 4 Rewolucja Przemysłowa, COVID-19. Globalna mistyfikacja i proszę nie oglądać szamba, tv bożka XXI wieku, bo to ryje banie :)
  • REKLAMA
  • #5 20429168
    darful
    Poziom 10  
    A ja na to wszystko wyszczerzam zęby z uśmiechem!
    Od jakiegoś czasu używam pasty wybielającej (jakby kogoś interesowało https://paski-wybielajace.pl/47-pasty-wybielajace) i nawet w aptece nie zakładam maseczki...
    Niech się patrzą na moje...uzębienie a nie na twarz ;)
  • #6 20429450
    dariusz2021
    Poziom 9  
    darful napisał:
    A ja na to wszystko wyszczerzam zęby z uśmiechem!
    Od jakiegoś czasu używam pasty wybielającej (jakby kogoś interesowało https://paski-wybielajace.pl/47-pasty-wybielajace) i nawet w aptece nie zakładam maseczki...
    Niech się patrzą na moje...uzębienie a nie na twarz ;)

Jest Pan świadomy, jak ja i poddał się manipulacji :)
  • REKLAMA
  • #7 20429519
    DiZMar
    Poziom 43  
    Ocena: 6618
    darful napisał:
    nawet w aptece nie zakładam maseczki...

U nas w aptekach maseczka to rzadkość zarówno u obsługi jak i klientów.
  • REKLAMA
  • #8 20429559
    darful
    Poziom 10  
    Teraz nowa nagonka w związku z wojną...
  • #9 20429715
    DiZMar
    Poziom 43  
    Lobby zbrojeniowe pozazdrościło kartelom farmaceutycznym kokosowych zysków więc wywołało wojnę. Interes kręci się. Ludzie (życie ludzkie) czy gospodarki krajów podobnie jak w pandemii nie liczą się.
  • #11 20429776
    DiZMar
    Poziom 43  
    dariusz2021 napisał:
    UE dopuscia robaki do jedzenia.

Następnym krokiem będzie nakaz ich spożywania o odpowiedniej krzywiźnie. :crazyeyes: :shii:

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczyła dystansu społecznego w kontekście pandemii, z odniesieniami do programu "Voice of Poland" oraz zachowań publicznych, takich jak przybijanie łokci przez prezesa Kurskiego. Uczestnicy rozmowy wyrażali różne opinie na temat pandemii, lockdownów oraz manipulacji społecznych, a także komentowali brak maseczek w aptekach. Pojawiły się również teorie spiskowe dotyczące globalnych elit i wpływu pandemii na społeczeństwo. Wspomniano o nowym trendzie związanym z jedzeniem robaków, co wywołało kontrowersje.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA