Witam , Proszę o pomoc telefon Samsung Galaxy J3 (2016) , dzisaj padł bez powodu , przez kilka godzin jeszcze się odpalał po czym wyłączał ponownie . Raz pisało ze android się uszkodził jest na to rada ? Najbardziej zależy mi na Plikach na telefonie
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamelektronik68 napisał:Akurat mam ten sam model więc coś tam wiem. Czy dane te miałeś na jakiejś karcie pamięci? Jak tak to wyciągasz kartę, podpinasz pod konputer czy inny tel i masz wszystko. Jak nie miałeś na karcie SD to sprawa się komplikuje.
KRY5PIN napisał:jak podłącze ładuje telefon , napięcia nie znam nie mam miernika . teraz widzę ze znów bateria ma 0 chodź wczoraj była 87 i nie włączał się a jak już się włączał to tez dawał sygnały typu zmian graficznych na ekranie paski kolorowe dźwięk charczący . teraz np jest znak bateria 0 procent jakiś pomarańczowy pasek na gorze poziomy i zielona kropka na dole.Bateria jakie ma napięcie?? Jak podepniesz pod komputer to wykrywa coś??
blahfff napisał:iwec sam sobie nie poradzę ?Te modele nie sa fabrycznie szyfrowane wiec generalnie odzyskac sie je da, kwestia kosztow.
Adamole30 napisał:
jak podłącze ładuje telefon , napięcia nie znam nie mam miernika . teraz widzę ze znów bateria ma 0 chodź wczoraj była 87 i nie włączał się a jak już się włączał to tez dawał sygnały typu zmian graficznych na ekranie paski kolorowe dźwięk charczący . teraz np jest znak bateria 0 procent jakiś pomarańczowy pasek na gorze poziomy i zielona kropka na dole.
Adamole30 napisał:
iwec sam sobie nie poradzę ?