logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czarny ekran w LoL po wyborze bohatera - i5-4690K, GTX 1060 6GB

lapciuszek 13 Mar 2020 17:00 5361 6
REKLAMA
  • #1 18528485
    lapciuszek
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Witam od pewnego czasu grając w grę czyli league of legends mam problem po wyborze bohatera i kiedy powinna mi się gra ładować wyskakuje czarny ekran jeżeli w odpowiednim momencie nie kliknę alt tab to musze się wylogować lub zresetować komputer, pisałem do suportu ale oni nie umieją pomóc robiłem formata komputera ale to nie pomaga gra czasami działa czasami nie działa to jest strasznie denerwujące bo nie wiem kiedy mogę normlanie zagrać.
    Procesor Intel(R) CORE(TM) i5-4690k CPU @ 3.50 GHZ
    Windows 10 Home
    Karta Graficzna pokazuje mi dwie to
    Intel (R) HD Graphics 4600
    Nividia GeForce GTX 1060 6 GB
    Pamieć ram 8 gb z czego wolnych 7.86
    Proszę o pomoc bardzo
  • REKLAMA
  • #2 18528491
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #3 18528547
    lapciuszek
    Poziom 2  
    Tomequ123 napisał:
    Inne gry działają?
    Na zintegrowanej ten sam problem występuje?

W innych grach ten problem nie występuje gram na przykład w word of tanks czasami dying light gta 5 cs go i wszystko jest okej tylko tutaj ten problem jest na zntegrowanejtez występuje
  • REKLAMA
  • #4 18528550
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #5 18528559
    lapciuszek
    Poziom 2  
    Tomequ123 napisał:
    Odinstaluj grę, usuń jej wszystkie foldery i pliki z dysku i zainstaluj ponownie.

Już to robiłem i nic to nie pomaga niestety i to głupie bo nie wiadomo gdzie jest problem
  • #6 18528598
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #7 18528607
    lapciuszek
    Poziom 2  
    Niestety tak pisałem do suportu ale nie wiedzą co zrobić ajjjjjjjc no cóz dziekuje i tak

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z czarnym ekranem w grze League of Legends po wyborze bohatera, co wymusza na nim resetowanie komputera. Problem występuje zarówno na zintegrowanej karcie graficznej Intel HD Graphics 4600, jak i na dedykowanej NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB. Inne gry działają poprawnie, a reinstalacja gry nie przyniosła rezultatów. Użytkownik próbował różnych rozwiązań, w tym kontaktu z pomocą techniczną, ale nie uzyskał skutecznej pomocy.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA