Sylwia 28 napisał: Podpinam się do problemu: od miesiąca wyrzuca mi taki sam błąd, ekspres przeszedl wymiany w serwisie, zero poprawy, wymieniony na nowy model- dalej błąd. Wywiozlam go do innego domu-dziala bez zarzutu. I teraz bardzo proszę o burzę mózgów - przyczyna jest u mnie ale gdzie? W gniazdku prawidlowe napiecie, woda w kranie twarda ale raz ja zaakceptuje i.działa pare dni po czym znów łapie błąd i zaczyna sie cudowanie. Mnóstwo kawy poszło do kosza, bo kawę zmieli ale ma problem zaciagnac wode, raz zaciagnie pol kubka raz wgl, filtr oryginalny, teraz juz nawet woda lana.jeszcze dodatkowo z filtra dzbankowego. Jedyna reguła wszystkiego to miejsce-dom.
To samo, napisałem wiele słów , kliknąłem podgląd , mój text zniknął, zachęcam do zniecch.ęcnia
Dodano po 1 [minuty]:siemens to firma co robiła części do jagerpantzer
Dodano po 29 [minuty]:przepraszam za poprzedni wpis
rozebrałem lewą stronę kawiarki, rozebrałem przepływomierz, złożyłem i simens ruszył. następnego dnia zrobił jeszcze 5 kaw i ponownie zakomunikował by dolać wody NIEGAZOWANEJ. moim zdaniem cuś się zapowietrza, rozebrałem maaszynkę i jestem w kropce bo tak nieszczelnego urządzenia się nie spodziewełem. syf w każdym narożniku, pleśń w okolicy pojemnika na mieloną kawę,
4 lata pracy to możliwe ale w manualu nie pisać o electric shock tylko o procedurach głębszego czyszczenia
Dodano po 3 [minuty]:przeglądam pompkę, jak złożę dam znać.
w międzyczasie kupiłem jura, pianka nieporównywalnie lepsza