logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Win10 - Problem z bluetooth - Nie mogę podłączyć słuchawek bluetooth do laptopa

sylu123 22 Mar 2020 16:28 1389 4
REKLAMA
  • #1 18550840
    sylu123
    Poziom 7  
    Witam, jakiś czas temu zauważyłem, że gdy mam włączonego teamspeaka- nie mam dźwięku w grach, dlatego też zacząłem grzebać w ustawieniach dźwięku, nic to jednak nie dało. A w panelu odpowiedzialnym za wybór urządzenia odtwarzającego dźwięki ( tym na pasku zadań) słuchawki widniały dwukrotnie( stereo i hands free) gdy wybierałem tą drugą opcję, rozwiązywała problem braku dźwięku, ale było słychać dziwne echo... Zaktualizowałem wszystkie sterowniki, nic to jednak nie dało, po czasie laptop nie może się połączyć z żadnymi słuchawkami bluetooth.
    Wie ktoś jak naprawić ten problem?

Win10 - Problem z bluetooth - Nie mogę podłączyć słuchawek bluetooth do laptopa
  • REKLAMA
  • #2 18550895
    Marcin_00
    Poziom 13  
    Ocena: 6
    Hej, spróbuj odinstalować sterowniki i oprogramowanie audio oraz bluetooth. Restart komputera, pobierz oraz zainstaluj ze strony producenta sterowniki audio i bluetooth pod Windows 10
  • REKLAMA
  • #3 18551443
    sylu123
    Poziom 7  
    Próbowałem tego i aktualizawałem je driver boosterem, nic to nie dało. :/
  • REKLAMA
  • #4 18551471
    Marcin_00
    Poziom 13  
    Ocena: 6
    hmm a spróbuj użyć narzędzia rozwiązywania problemów z panelu sterowania, nic mi więcej na myśl nie przychodzi
  • #5 18551513
    sylu123
    Poziom 7  
    narzędzie rozwiązywania problemów nie radzi sobie z tego typu rzeczami, ale dzięki
REKLAMA