logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie znaleźć instrukcję do Łucznik Predom 726 z nieruchomymi mechanizmami?

Marta66 24 Mar 2020 21:59 1926 8
REKLAMA
  • #1 18557841
    Marta66
    Poziom 9  
    Dzień dobry,

Poszukuję instrukcję maszyny Łucznik Predom 726. Mechanizmy maszyny są nieruchome mimo ruchu obrotowego koła. Maszynę dostałam od sąsiadki, była 15 lat nie używana Pozdrawiam i dziękuję Marta
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 18558353
    Marta66
    Poziom 9  
    DiZMar napisał:
    Sprawdź czy to na pewno 726.

Tak , to ten numer.
    Załączniki:
    • Gdzie znaleźć instrukcję do Łucznik Predom 726 z nieruchomymi mechanizmami? predom.jpg (1.5 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #6 18558360
    DiZMar
    Poziom 43  
    Ocena: 6585
    Sa ogólnie dostępne instrukcje do różnych modeli tego producenta ale do 726 aktualnie brak. Była jedna oferta kiedyś Link
    Gdzie znaleźć instrukcję do Łucznik Predom 726 z nieruchomymi mechanizmami?
  • REKLAMA
  • #7 18558387
    mały1083
    Poziom 22  
    Ocena: 137
    Może maszyna jest przestawiona w "tryb" nawijania bębenka? Na tym dużym kole na którym jest pasek od silnika jest pokrętło przestawiające "szycie" "nawijanie bębenka nici" może tam jest przestawione lub jest jakiś luz na tym sprzęgle.
  • REKLAMA
  • #8 18558433
    gimak
    Poziom 41  
    Ocena: 1675
    Prawdopodobnie jest to co Kolega wyżej napisał. Mam podobna maszynę. Załączam jej zdjęcie. Pokrętłem metalowym na kole pasowym przestawia czy ma być nawijany bębenek (przekręcenie jego do oporu w lewo - wtedy reszta mechanizmów maszyny jest wyłączona) lub szycie (przekręcenie pokrętła w prawo do oporu).
    Załączniki:
    • Gdzie znaleźć instrukcję do Łucznik Predom 726 z nieruchomymi mechanizmami? WP_20200325_001.jpg (1.68 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #9 18558546
    Marta66
    Poziom 9  
    gimak napisał:
    Prawdopodobnie jest to co Kolega wyżej napisał. Mam podobna maszynę. Załączam jej zdjęcie. Pokrętłem metalowym na kole pasowym przestawia czy ma być nawijany bębenek (przekręcenie jego do oporu w lewo - wtedy reszta mechanizmów maszyny jest wyłączona) lub szycie (przekręcenie pokrętła w prawo do oporu).

Bardzo dziękuje wszystkim za cenne wskazówki i pomoc zaraz zacznę. Dam znać, czy się uda.

Dodano po 21 [minuty]:

Marta66 napisał:
    gimak napisał:

Bardzo dziękuje wszystkim za cenne wskazówki i pomoc zaraz zacznę. Dam znać, czy się uda.

Bardzo dziękuję, udało się dzięki Wam.Pozdrawiam

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukiwał instrukcji do maszyny do szycia Łucznik Predom 726, która miała nieruchome mechanizmy mimo obrotu koła. W odpowiedziach zasugerowano, aby sprawdzić, czy maszyna jest ustawiona w tryb nawijania bębenka, co mogło powodować problem. Użytkownik potwierdził, że model to 726 i po zastosowaniu wskazówek dotyczących przestawienia pokrętła udało się rozwiązać problem.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA