Witam wszystkich. Mam na warsztacie mocno zmęczonego actrosa mp4. Zaczeło się od braku możliwości wypalenia dpf ale to standard przepalone opaski plus czujnik b37. Filtry umyte wyczyszczone nowe opaski czujnik poszło chodzi ale od tej temperatury siadł SCR. Na początku znalazłem upaloną szynę od SCR do ACM po naprawie dalej pokazywało uszkodzony dozownik ciśnienie ADblue 20 barów. Następnie znalazłem poupalane i pozgrzewane przewody od SCR do dozownika naprawiłem no i błedy się wykasowały ładnie wszystko niby działa ale okazuje się że czujnik pokazuje ciśnienie 18.55bara nawet wtedy kiedy przewody są poodpinane. Brak mi pomysłu gdzie grzebać dalej bo rozprułem całą wiązkę od SCR do ramy i od dozownika do ramy w obawie że wyżej może jeszcze coś być ale tam jest ok podpowiedzcie coś bo oszaleję już z tym autem. Moje pytanie brzmi gdzie szukać jeszcze problemów dodam że dozownik pompę z SCR i acm podmieniłem z innego auta i dalej to samo. Przewody od dozownika do SCR teoretycznie sprawne nie rozumiem tylko dlaczego idą wysoko w ramę skoro mają przejście bezpośrednio do SCR. Proszę o pomoc