logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Candy rapido RO41276DWHX6/-1 jak Jak zresetować WIFI

Anonimek04 09 Kwi 2020 18:04 14259 2
REKLAMA
  • #1 18603298
    Anonimek04
    Poziom 1  
    Witam mam problem z pralką candy rapido otóż zmieniłem telefon do którego pralka była podłączona internetem w sensie WIFI zmieniło się hasło i nazwa internetu od tamtego momentu nie można było robić prania zdalnie a więc postanowiłem że usunę pralkę z aplikacji i połączę od nowa tym razem z nową siecią usunołem pralkę i chciałem podłączyć pralkę od nowa lecz gdy ustawiałem pralkę na program zdalnego sterowania wyświetlał się napis trwa łączenie a potem WIFI nie aktywne myślałem że gdy usunę pralkę z aplikacji automatycznie zresetuje mi się ten program i będę mógł od nowa przejść procedurę podłączania pralki do internetu odłączenie i podłączenie pralki do prądu nie podziałało czy mogę coś zrobić żebym mógł znowu robić pranie zdalnie ? Bo nie mam pojęcia co zrobić a bardzo mi zależy na tej aplikacji czekam na szybką odpowiedź
  • REKLAMA
  • #2 20855429
    jacobobo1227
    Poziom 7  
    Ocena: 6
    Cześć.
    Wiem temat stary .Ponieważ nikt nie odpowiedział na to pytanie to poinformuję że jedynym możliwym sposobem wyrejestrowania pralki z aplikacji do której nie pamiętamy danych jest napisanie do : service.poland(_at_)candy-hoover.com i podanie numeru seryjnego pralki. Tam po jakimś okresie oczekiwania dział IT z Włoch powinien zresetować nasz numer pralki w bazie simply fi czy też hon. Żaden konsultant serwisu fabrycznego tego nie zrobi. Trzeba mieć dostep i umieć skasować numer pralki który związał się z bazą naszej aplikacji. Sam mam taką sytuację i właśnie szukając informacji natknąłem się na ten post. Jednak bez rozwiązania problemu. Stąd dalej szukając uzyskałem takie informacje. Napisałem i czekam już tydzień..... Jak się doczekam napiszę.
  • #3 20921185
    jacobobo1227
    Poziom 7  
    Ocena: 6
    Doczekałem się. Usunięto mój numer pralki z bazy danych i można było ponownie dopisać pralkę do nowego konta. Jednak trwało to prawie miesiąc. W serwisie mam niby dalej otwarte zgłoszenie. Zresztą serwis łamie polszczyzną po pierwszym tygodniu oczekiwania z rozbrajającą szczerością przyznał, że zgłoszenie, które zrobiłem, leży sobie bez nadania mu biegu dalej. Skargi mogę sobie pisać, sami wiecie. Dodatkowo, dlaczego nie ma weryfikacji mail przy rejestracji? Nikt mi nie potrafi odpowiedzieć. Więc uważajcie, bo drobne uchybienie i kiszka.
    Co prawda to nie pogotowie, ale to taka historia. Jakby coś, to piszcie tu: support.hon(_at_)haier-europe.com z prośbą o usunięcie numeru SN pralki.
REKLAMA