logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Ursus C-360: słabe działanie podnośnika po wymianie uszczelniaczy

Smorfi 15 Maj 2020 09:30 1617 2
REKLAMA
  • #1 18694337
    Smorfi
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Witam mam problem z Ursus- 360 po wymianę uszczelniaczy w rozdzielaczu i wymianie pierścieniu na tłoku podnośnik bez niczego słabo podnosi gdy wyłączę wałek puszcza odrazy na sam dół gdy podnoszę do samej góry podnośnik drży idzie w górę o dół nie wiem czemu wcześniej podnosił lepiej lecz puszczał .
    Pompa na pewno być może zawór zwrotny lub rozdzielacz uszczelniacze były wymieniane 2 razy
    Ma ktoś jakiej pomysły dlaczego tak jest?Witam mam problem z Ursus- 360 po wymianę uszczelniaczy w rozdzielaczu i wymianie pierścieniu na tłoku podnośnik bez niczego słabo podnosi gdy wyłączę wałek puszcza odrazy na sam dół gdy podnoszę do samej góry podnośnik drży idzie w górę o dół nie wiem czemu wcześniej podnosił lepiej lecz puszczał .
    Pompa na pewno działa być może zawór zwrotny lub rozdzielacz uszczelniacze były wymieniane 2 razy
    Ma ktoś jakiej pomysły dlaczego tak jest?
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 18694523
    stasw147
    Poziom 15  
    Ocena: 43
    Wymień zawory bezpieczeństwa jeden i góry drugi na dole
    Możesz też sprawdzić rozdzielacz mając go na stole powietrzem.
    Końcówka przez gumkę pasuje

Dodano po 10 [godziny] 4 [minuty]:

a którą stroną masz uszczelniacze w tłoku bo mają być w ta strone co ciezko założyć
  • #3 18727362
    Smorfi
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Dzięki wielkie
REKLAMA