logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Motorola C550 zawiesza się po naprawie - jak to naprawić?

koyot24 05 Paź 2005 15:32 894 2
REKLAMA
  • #1 1874801
    koyot24
    Poziom 11  
    jak go dostałem w ogóle się nie włączał, po kąpieli w dykcie i wysuszeniu suszarką zaczął się włączać, ale zawiesza się albo restartuje przy prawie każdej próbie wejścia do menu. Może miał ktoś taki przypadek albo wie jak to zrobić?
  • REKLAMA
  • #2 1874880
    gsmpro
    Poziom 12  
    Ocena: 15
    Wiekszości motorolek w takiej sytuacji nie daje sie juz zrobic... :cry:
    Ewentualna rzecza ktora moglbys zrobic jest pojscie do serwisu i wgranie nowego softa, chyba ze masz np. SmART'a to moglbys to zrobic sam.
    Jesli to nie przyniesie wymaganych rezultatow, to sory Gregory ale nic juz nie zrobisz, Pozdrawiam Michał:|
  • #3 1875335
    Bibkoks
    Poziom 17  
    Ocena: 2
    Sorry "gsmpro" ze podwazam twoją odpowiedz ale jak telefon chodzi to po co mu smart-clip wystarczy zwykły kabel usb i tez wgra softa a ja gdzieś miałem softa do tej motki lecz w ostateczności widziałem go na forum elektrody wiec proponuje skorzystać z "szukaj"
    Możliwe jest to że po zmianie softu bedzie wszystko dobrze ale nie gwarantuje na jak długo bo jak sie wgrywa soft po wadzie telefonu to juz nie chodzi tak płynnie może chodzić jeszcze lata albo w najgorszym przypadku tydzień i wtedy juz bedzie trzeba użyć smart-clipu i victora 4.0.
    Albo proponuje wgrać bakupa może wtedy bedzie dobrze.
    A jak chcesz jakieś pliki do c550 to prosze na pisać na pv. gdyż zadko ostatnio odwiedzam elektrode i może być problem z dogadaniem sie ale jak cos to zawsze ci moge przesłac na poczte tyklko daj znać.
    pozdro.
REKLAMA