logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Motorola C550 nie włącza się - jak zainstalować nowy soft?

ninja_ziom 30 Wrz 2006 15:59 1511 4
REKLAMA
  • #1 3071996
    ninja_ziom
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam,mam problem z motką c550-nie mogę jej wlączyć!Znajomy mi podpowiedział,że prawdopodobnie padł soft.Czy to prawda?Jeśli tak proszę o jakieś namiary gdzie mógłbym go sciągnąć???I o instalacje krok po kroku,mam kabelek do połączenia tel. z kompem,program do komunikacji P2K Tools,czy on wystarczy do wrzucenia nowego softu?Z góry dziękuje za pomoc,pozdro.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 3072247
    Rafał20
    Poziom 23  
    Ocena: 5
    witam. napisz czy telefon jest po upadku czy moze po zalaniu??? jesli po zalaniu to wyczyść go spirytusem,usun śniedź.
    miałem juz dość wiele przypadków ze wystarczyło delikatnie podgrzać 2 procesorki (ten największy i ten obok czytnika kart sim). na poczatek delikatnie przegrzej,jesli nic nie da to pomyślimy co dalej :)
    Jeśli masz dostep do zasilacza labolatoryjnego to sprawdź czy pobiera prąd po przejściu w tryb wygaszania.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 3091627
    ninja_ziom
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Telefonik jest po upadku(i to nie jednym :D ).Rzeczywiście po podgrzaniu motka "obudziła" się!!!Rafał20 wielkie dzięks!Boję sie tylko czy problem po jakimś czasie nie powróci?Jutro biegnę z nią do lombardu,lol.Mam dosyć tej padaki,nie polecam nikomu tego telefonu!NOKIA-RULEZZ.pozdrawiam[/quote][/tex]
  • #5 3092311
    Rafał20
    Poziom 23  
    Ocena: 5
    ciesze sie ze mogłem pomóc:)
    masz racje,sprzedaj fona puki czas (puki działa:) ) kup cos lepszego;)
    pozdrawiam
REKLAMA