logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Ładowarka Dewalt DCB 132 Type1 czerwona dioda swieci cały czas

matrix5 02 Lip 2020 21:21 3339 2
REKLAMA
  • #1 18796014
    matrix5
    Poziom 16  
    Ocena: 37
    Witam

Jak w temacie jest to podwójna ładowarka można jednocześnie ładować dwie baterie w slocie 1- bateria jest ładowana normalnie , ale w slocie 2 po włożeniu baterii zapala sie czerwona dioda i świeci cały czas , sprawdzałem kilka baterii i zawsze ten sam objaw .

Spotkał się ktoś z was z takim uszkodzeniem w tej ładowarce ??

Szukałem jakiś informacji w internecie, ale nie ma nic na ten temat ani schematu do niej . Ktoś posiada schemat do tego modelu ?

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 18796030
    procsa
    Poziom 31  
    Ocena: 364
    A nie jest przypadkiem tak, że ładuje tylko jedną baterię i jak skończy to zaczyna drugą baterię ładować ?
  • #3 18796047
    matrix5
    Poziom 16  
    Ocena: 37
    procsa napisał:
    A nie jest przypadkiem tak, że ładuje tylko jedną baterię i jak skończy to zaczyna drugą baterię ładować ?

Nawet jak podłącze tylko jedną baterie do tego slotu 2 to po włażeniu bateri zapala sie czerwona dioda i nic więcej się nie dzieje.
    W slocie 1 po włożeniu tylko jednej baterii ładuje ja normalnie a w drugim slocie zawsze czerwona dioda sie zaświeci jak podłacze baterie do tego slotu , mimo tego ze slot 1 jest bez baterii.
REKLAMA