logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Brak połączenia z aplikacją Integra Control 4.8.2 na Androida po konfiguracji modułu ETHM-1 Plus

m20k 18 Wrz 2020 19:07 6315 3
REKLAMA
  • #1 18930253
    m20k
    Poziom 2  
    Ocena: 5
    Mam problem z aplikacja integra control (wer. 4.8.2 na androida) po skonfigurowaniu ETHM-1 plus nie mogę się połączyć z aplikacja. Próbując się połączyć cały czas mam komunikat ze potrzebuje hasła ale żadnego nie ustawiałem w aplikacji w pierwszym uruchomieniu. A normalnie udało mi się połączyć przez serwer TCP/IP serwer Satel. Szukając w internecie jakiegoś rozwiązań i czytając na tym forum podobnych tematów nie i znalazłem podobnego problemu z polaczeniem do aplikacji. Nie wiem czy da się zresetować te hasło w jakiś sposób czy mam zresetować cala centrale czy moduł ale nie wiem czy tak się da.

- kabel jest oryginały od Satel RJ/PIN5

Brak połączenia z aplikacją Integra Control 4.8.2 na Androida po konfiguracji modułu ETHM-1 Plus Brak połączenia z aplikacją Integra Control 4.8.2 na Androida po konfiguracji modułu ETHM-1 Plus
    Brak połączenia z aplikacją Integra Control 4.8.2 na Androida po konfiguracji modułu ETHM-1 Plus Brak połączenia z aplikacją Integra Control 4.8.2 na Androida po konfiguracji modułu ETHM-1 Plus
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 18930286
    mayer2005
    Poziom 17  
    Ocena: 36
    To jest hasło użytkownika/administratora centrali.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 18930298
    dariusz.bembenek
    Specjalista - Alarmy Stacjonarne
    Ocena: 615
    Zaznaczyć "GSM".
    Btw: opcje modemowe i kabelek RJ/PIN5 nie mają nic wspólnego z aplikacją mobilną.
  • #4 18931099
    m20k
    Poziom 2  
    Ocena: 5
    mayer2005 napisał:
    To jest hasło użytkownika/administratora centrali.

Tak, miałeś racje z tym hasłem ze to było hasło użytkownika ale pomogło mi tez zaznaczenie opcji ''GSM"

dariusz.bembenek napisał:
    Zaznaczyć "GSM".
    Btw: opcje modemowe i kabelek RJ/PIN5 nie mają nic wspólnego z aplikacją mobilną.

Jak napisałeś zaznaczyłem opcje ''GSM'' i zadziałała mi aplikacja. Dziękuje za rozwiązanie problemu.
REKLAMA