Panowie, sprawa - mam kamerkę Navitel R600 i chciałem wysłać fajne (BMW zajeżdża drogę, pokazuje faka, itd.) nagranie na Stop Chama. Sęk w tym, że kamerka nagrała kilka minut przed zdarzeniem, urwała tuż przed... i nic więcej! W folderze SOS mam już tylko nagranie dosłownie sekundy po sytuacji na skrzyżowaniu, ale samego zdarzenia nie ma, jakby je usunęło. To kwestia kalibracji kamerki czy czegoś innego? Stwarza to dla mnie problem, bo po co mi kamerka, która nie nagrywa kluczowych zdarzeń :/
Też zauważyłem, że niekiedy "ucina" np. przy użyciu klaksonu i nagrywa zdarzenie... po klaksonie (co jest zbędne, bo muszę mieć nagrany przebieg wydarzenia - nie jego skutki)
Będę wdzięczny za pomoc, proszę mi tłumaczyć jak debilowi, bo technicznie jestem nieobeznany:)
Jeśli wątek już był to BŁAGAM przed zamknięciem o link do wyjaśnienia, bo niestety nie mam czasu czesać całego forum w poszukiwaniu jednej wypowiedzi:)
Z góry dzięki za wsparcie:)
Też zauważyłem, że niekiedy "ucina" np. przy użyciu klaksonu i nagrywa zdarzenie... po klaksonie (co jest zbędne, bo muszę mieć nagrany przebieg wydarzenia - nie jego skutki)
Będę wdzięczny za pomoc, proszę mi tłumaczyć jak debilowi, bo technicznie jestem nieobeznany:)
Jeśli wątek już był to BŁAGAM przed zamknięciem o link do wyjaśnienia, bo niestety nie mam czasu czesać całego forum w poszukiwaniu jednej wypowiedzi:)
Z góry dzięki za wsparcie:)