logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Navitel R600 - rejestrator "pomija" kluczowe nagrania z wydarzeń

ArkadyMisio 06 Paź 2020 07:17 4032 4
REKLAMA
  • #1 18961502
    ArkadyMisio
    Poziom 2  
    Panowie, sprawa - mam kamerkę Navitel R600 i chciałem wysłać fajne (BMW zajeżdża drogę, pokazuje faka, itd.) nagranie na Stop Chama. Sęk w tym, że kamerka nagrała kilka minut przed zdarzeniem, urwała tuż przed... i nic więcej! W folderze SOS mam już tylko nagranie dosłownie sekundy po sytuacji na skrzyżowaniu, ale samego zdarzenia nie ma, jakby je usunęło. To kwestia kalibracji kamerki czy czegoś innego? Stwarza to dla mnie problem, bo po co mi kamerka, która nie nagrywa kluczowych zdarzeń :/
    Też zauważyłem, że niekiedy "ucina" np. przy użyciu klaksonu i nagrywa zdarzenie... po klaksonie (co jest zbędne, bo muszę mieć nagrany przebieg wydarzenia - nie jego skutki)

Będę wdzięczny za pomoc, proszę mi tłumaczyć jak debilowi, bo technicznie jestem nieobeznany:)
    Jeśli wątek już był to BŁAGAM przed zamknięciem o link do wyjaśnienia, bo niestety nie mam czasu czesać całego forum w poszukiwaniu jednej wypowiedzi:)

Z góry dzięki za wsparcie:)
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 18965287
    ArkadyMisio
    Poziom 2  
    W którym menu mogę to zrobić?
  • REKLAMA
  • #4 18974421
    ArkadyMisio
    Poziom 2  
    Dzień dobry - obniżyłem w Menu czułość do zera, ale problem nadal występuje, tylko, że teraz przybrał inny wymiar. Mianowicie - robi długie przerwy między poszczególnymi nagraniami, kilku sekundowe, sięgające nawet 10 sekund. Same nagrania też, mimo, że w menu ustawiłem długość na 5 minut, mają długość około 2 minut:/ Nie wiem co robić :/
  • #5 18980501
    dlusio

Poziom 15  
    Ocena: 39
    wyślij jakie masz opcje w menu. jednym i drugim, ponieważ uważam ze masz włączoną opcje wykrywania ruchu, albo detekcję ruchu.
    Konto firmowe:
    Mobilny Serwis AGD LENKA
    Różana, Kraków, 32-020 | Tel.: 798XXXXXX (Pokaż)
REKLAMA