logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Chińskie radio a dziwne kolory przewodów w kostce ISO, jak podłączyć?

Tomgo1990 17 Paź 2020 16:28 15147 3
REKLAMA
  • #1 18983235
    Tomgo1990
    Poziom 10  
    Ocena: 4
    Witam, jak w tytule zakupiłem jakieś chińskie radio i chcę go podłączyć, ale kolory przewodów całkowicie się różnią w kostce ISO i w kostce z radia. Szukałem na forum znalazłem jeden temat z takimi samymi przewodami, ale niestety nic nie było wyjaśnione.
    Prosiłbym o pomoc w podłączeniu...
    Auto Seat Ibiza 2006
    Fabryczne radio Alana.
    Chińskie radio: Car Android Player
    Zdjęcie przewodów w kostce poniżej.
    Chińskie radio a dziwne kolory przewodów w kostce ISO, jak podłączyć? Chińskie radio a dziwne kolory przewodów w kostce ISO, jak podłączyć? Chińskie radio a dziwne kolory przewodów w kostce ISO, jak podłączyć?
  • REKLAMA
  • #2 18983305
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #3 18988943
    Cefterek
    Poziom 1  
    Chińskie radio a dziwne kolory przewodów w kostce ISO, jak podłączyć? Dokup na allegro wtyk ISO do radia, polutuj kolorami z tym co dostałeś z radiem. Podepnij i śmiga! Jedynie żółty i czerwony zrób na wsowki bo czasami trzeba je zamienić (chodzi o podtrzymanie pamięci). Kable key1 i 2 zostają wolne (sterowanie z kierownicy) , kabel back to podłączenie kamery vofania
    Chińskie radio a dziwne kolory przewodów w kostce ISO, jak podłączyć? Chińskie radio a dziwne kolory przewodów w kostce ISO, jak podłączyć?
  • #4 18992493
    gradek83
    Poziom 43  
    Ocena: 2101
    Podaj dokładny model fabrycznego radia jak na jego obudowie masz oznaczenia schematy to też prześlij to samo tyczy się chińczyka.
REKLAMA