logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Błąd - Nie znaleziono punktu wejścia procedury MiniDump

kk80 06 Lis 2020 22:28 3933 6
REKLAMA
  • #1 19026212
    kk80
    Poziom 2  
    Ocena: 2
    Witam
    Nie mogę uruchomić gry po instalacji nowego systemu win10, wyskakuje błąd.

Błąd - Nie znaleziono punktu wejścia procedury MiniDump
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 19026273
    dance251
    Poziom 31  
    Ocena: 157
    Masz grafikę na AMD. Odinstaluj sterowniki i pobierz najnowsze ze strony producenta bo pewnie instalowałeś jakimiś "dopalaczami".
    Zjedź do dołu, wybierz swój model karty, potem system pod jaki mają być sterowniki, pobierz i zainstaluj.

https://www.amd.com/en/support
  • REKLAMA
  • #3 19027696
    kk80
    Poziom 2  
    nie znalazłem takiej którą wybrac
    Załączniki:
    • Błąd - Nie znaleziono punktu wejścia procedury MiniDump gr.JPG (11.12 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 19028518
    kk80
    Poziom 2  
    Dzięki dance251 za pomoc co prawda nie znalazłem grafiki którą mogę zainstalować jeżeli jeszcze możesz wskazać byłbym wdzięczny.
    Dzięki Kolobos pomogło skopiowałem pliki z dgVoodoo2 i działa.
    Dzięki
  • #7 19032953
    kk80
    Poziom 2  
    to co znalazłem o grafice
    Załączniki:
    • Błąd - Nie znaleziono punktu wejścia procedury MiniDump gr.JPG (11.12 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłosił problem z uruchomieniem gry po instalacji systemu Windows 10, otrzymując błąd związany z brakiem punktu wejścia procedury MiniDump. Odpowiedzi sugerowały odinstalowanie i ponowne zainstalowanie najnowszych sterowników graficznych AMD, a także podano linki do zasobów dotyczących instalacji gier oraz narzędzi do emulacji. Użytkownik ostatecznie skopiował pliki z dgVoodoo2, co rozwiązało problem.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA