logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Zmywarka Candy Futura CDF8712 - programy się nie załączają

migusiek 02 Gru 2020 21:59 2226 1
REKLAMA
  • #1 19085660
    migusiek
    Poziom 2  
    Ocena: 4
    Witam, mam problem ze zmywarką firmy Candy.
    Po włączeniu zmywarki wyświetla się odliczanie czasu 61 i zmywarka wydaje dźwięki kilkukrotnie. Po chwili normalnie się włącza ale nie reaguje. Nie działają przyciski, diody się świecą, nie jestem w stanie zmienić/wyłączyć programu, żaden przycisk nie działa oprócz włączającego/wyłączającego (po wciśnięciu innych pojawia się tylko sygnał dźwiękowy).
    Po odłączeniu od prądu cały czas to samo.
    W jaki sposób mogę ją zrestartować/ anulować program? Przytrzymanie przycisku reset nie daje efektów, pojawią się tylko sygnał dźwiękowy.
  • REKLAMA
  • #2 19085739
    migusiek
    Poziom 2  
    Ocena: 4
    Witam, mam problem ze zmywarką firmy Candy.
    Po włączeniu zmywarki wyświetla się odliczanie czasu 61 i zmywarka wydaje dźwięki kilkukrotnie. Po chwili normalnie się włącza ale nie reaguje. Nie działają przyciski, diody się świecą, nie jestem w stanie zmienić/wyłączyć programu, żaden przycisk nie działa oprócz włączającego/wyłączającego (po wciśnięciu innych pojawia się tylko sygnał dźwiękowy).
    Po odłączeniu od prądu cały czas to samo.
    W jaki sposób mogę ją zrestartować/ anulować program? Przytrzymanie przycisku reset nie daje efektów, pojawią się tylko sygnał dźwiękowy.

Dodano po 40 [minuty]:

oderwany przycisk start od panelu
REKLAMA