Witam posiadam auto jak w temacie, w związku z tym iż nikt nie jest w stanie podjąć się naprawy, w okolicach Lublina instalacji CNG postanowiłem sam zdiagnozowac i naprawić ow instalacje,, ale do brzegu, gdy kupiłem auto instalacja działała, auto normalnie sie przekraczało na CNG, ale że gazu bylo malo zaraz sie skończył, po zatankowaniu auto przestało się wgle. Przełączać na gaz, po obdzwonieniu serwisów gazowych, nikt niechce się podjąć naprawy, namierzyłem ze wgle gaz nie dochodzi do reduktora, niedochodzi nawet do filtra, auto przy próbie przełączania gaśnie, zauważyłem również ze pali bezpiecznik7.5A zaznaczony na foto, dokonałem pomiarow elektrozaworów na butach (tak mi sie wydaje ze to elektrozawór, bo niewyglada jak klasyczny elektrozawor z cewką tylko jak wielo zawor z cewka wbudowana wewnątrz) i jeden ma 17ohm a drugi 32ohm, gdzie szukać jakiegoś punktu zaczepienia, czy te instalacje jakoś mozna diagnozowania jakimś skanerem diagnostycznym, dodam tylko że yo fabryczna instalacja Volvo