logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sagem 4275 - Jak odblokować tuner z komunikatem CAMLOCK?

tadeq 16 Paź 2005 00:54 1791 5
REKLAMA
  • #1 1902201
    tadeq
    Poziom 11  
    Ocena: 12
    Od niedawna jestem użytkownikiem tunera Sagem 4275. Wyświetla mi tylko polsat 2 a inne kanały wyświetla komunikat iż tuner jest zablokowany camlockiem. Nie mam zielonego pojęcia co mogę z tym zrobić (oprócz tego że mogę wyrzucić go na śmietnik) Może by ktoś poradził mi co można z tym badziewiem zrobić? Chciałbym oglądać przynajmniej kanały fta.Jeśli ktoś zechciałby mi pomóc to bardzo proszę, oto mój adres tadektur(_at_)o2.pl lub na forum
    Pozdrawiam tadeq
  • REKLAMA
  • #2 1902243
    nadir11
    Poziom 21  
    Ocena: 16
    Cytat:
    Wyświetla mi tylko polsat 2 a inne kanały wyświetla komunikat iż tuner jest zablokowany camlockiem

dzieje się tak dlatego, że polsat zmienił system kodowania na N2,
    Cytat:
    Chciałbym oglądać przynajmniej kanały fta

poczytaj TUTAJ
  • REKLAMA
  • #3 1902259
    tadeq
    Poziom 11  
    Czytałem lecz nie wiem skąd wziąć oryginalny soft program pcload a patcze to nawet nie wiem co to jest ani skąd wziąć. jak widać jestem laikiem ale chcę się uczyć
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 1902461
    tadeq
    Poziom 11  
    Dzięki będę próbował, jak by coś nie wyszło to dalej będę pytał OK.?
  • #6 1913317
    tadeq
    Poziom 11  
    Witam
    Podpowiedz gdzie mogę kupić pewny programator (jakiś namiar na solidnego sprzedawcę). Czy mogę podłączyć programator z kompem z win. 2000 (w poradach na które się natknąłem radzą aby był to win np. 98 itp. lecz nic nie piszą o win 2000
REKLAMA