logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung R200 - jak naprawić problem z zanikiem zasięgu?

elektronix 18 Paź 2005 00:32 886 4
REKLAMA
  • #1 1907121
    elektronix
    Poziom 13  
    Ocena: 17
    Moj SAMSUNG R200 traci zasięg ,raz jest a raz nie ma,nie znam zbytnio budowy tel,komórkowego,więc proszę o porade,pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 1907136
    ftb
    Poziom 35  
    Ocena: 100
    dlaczego zakładasz dwa posty takie same?..regulamin!!!
    co do problemu to tez było...wystarczy użyc ,,szukaj,,
    To nijako standard w tych fonach.Najczęściej ekran z tylniej obudowy nie styka dobrze(nie ekranuje) z masą w miejscach gdzie masz załozone blaszki lub gumki ekranujące.czasami wystarczy przeczyściś delikatnie wzdłuz krawędzi styku ,wstawic blaszki z innego fona lub pokryc grafitem.
  • REKLAMA
  • #3 1909227
    elektronix
    Poziom 13  
    Faktycznie przez przypadek są dwa te same posty,ale wyniklo przez omyłke i problem z komputerem.Jak mi powiesz jak go usunąć to mi napisz.Poza tym trzeba było mi wcześniej powiedzieć a nie żeby mi od razu punkty zabierali:|
  • REKLAMA
  • #4 1909970
    ftb
    Poziom 35  
    Ocena: 100
    nie rozumiem kto Ci zabrał punkty a co do kasowania swoich postów to sprawdz czy możesz to robić w swoim profilu.Nic prostszego jesli po prawej stronie w napisanym poscie widnieje ..X.. to klikasz go i to wszystko.
  • #5 2090781
    elektronix
    Poziom 13  
    Część,tylko nie wiem jaka ma przerwe przy płytce,tylko jak to zlutować jak to jest w smd?
REKLAMA