Za jakiś czas będzie mi się kończyła umowa na NC/Canal+
Ile sobie teraz operator może zażyczyć za brak zwrotu sprzętu w ogóle?
Sprzęt to MediaBOX+
Ile sobie teraz operator może zażyczyć za brak zwrotu sprzętu w ogóle?
Sprzęt to MediaBOX+
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamsanfran napisał:Dziękuję. Szukałem regulaminu, ale go nie mogłem znaleźć na stronach operatora. Swojego nie mam, ponieważ nie podpisywałem umowy.
Zastanawiam się, bo nie wiem czy przyjadę w tym terminie, a wysyłka jest obwarowana opłatami celnymi, odkąd się wyniosłem z EU.
sanfran napisał:Coś w tym jest!
goralpm napisał:C+ (i to pewnie jest w umowie) można oglądać tylko na terenie Polski
goralpm napisał:C+ (i to pewnie jest w umowie) można oglądać tylko na terenie Polski.
Cytat:Informujemy, że od 1 kwietnia 2018r., na podstawie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2017/1128 z dnia 14 czerwca 2017r. w sprawie transgranicznego przenoszenia na rynku wewnętrznym usług online w zakresie treści, Abonenci Platformy CANAL+ mają dostęp do serwisów online Platformy CANAL+
także poza granicami Polski.
goralpm napisał:Pewnie w regulaminie nic nie ma na temat opłat celnych.
Cytat:I tak jest! Mój salon to nieformalny konsulat honorowy.
maksar napisał:goralpm napisał:C+ (i to pewnie jest w umowie) można oglądać tylko na terenie Polski.
Doczytaj,zanim coś napiszesz.
Cytat:Cytat:Informujemy, że od 1 kwietnia 2018r., na podstawie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2017/1128 z dnia 14 czerwca 2017r. w sprawie transgranicznego przenoszenia na rynku wewnętrznym usług online w zakresie treści, Abonenci Platformy CANAL+ mają dostęp do serwisów online Platformy CANAL+
także poza granicami Polski.
Cytat:
Jaka opłata celna, kolejna bzdura.goralpm napisał:Pewnie w regulaminie nic nie ma na temat opłat celnych.
Kolejny znawca.Cytat:I tak jest! Mój salon to nieformalny konsulat honorowy.
Cytat:
Zgodnie z Rozdziałem V. punkt 17. Regulaminu świadczenia usług korzystanie z usług dopuszczalne jest jedynie na terenie Rzeczypospolitej Polskiej.
Cytat:
Od 1 kwietnia 2018 r. weszło w życie rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2017/1128 z dnia 14 czerwca 2017r, którego celem jest zapewnienie konsumentom możliwości korzystania z usług online na terenie Unii Europejskiej w zakresie dostępu do treści (w tym muzycznych i audiowizualnych) także podczas pobytu w innym państwie członkowskim UE niż państwo, w którym mieszka abonent. Więcej szczegółów znajdziesz tutaj.
Jeśli więc wyjeżdżasz do jednego z krajów członkowskich Unii Europejskiej tymczasowo, to będziesz mieć możliwość korzystania z naszych serwisów online (w szczególności nc+ GO).
Cytat:
Z telewizyjnych usług online nie może skorzystać osoba, mieszkająca poza granicami Polski oraz abonenci, którzy zawarli umowy na firmę.