logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Macbook A1181 - System lion nie otwiera wszystkich stron przeglądarka Safari M

markode 08 Lut 2021 12:39 717 1
REKLAMA
  • #1 19241785
    markode
    Poziom 23  
    Ocena: 140
    Po zainstalowaniu systemu Lion wszystko jest okej oprócz tego że przeglądarka Safari nie otwiera mi stron na przykład banku Alior jak i nie mogę się zalogować do PKO, są strony otwiera normalnie ale niektóre w ogóle nie otwiera próbowałem już zainstalować Mozilla oraz inne przeglądarki na Maca ale żadna nie chce się zainstalować na ten system, czy jest jakaś przeglądarka która pracuje z tą wersją systemu i otwierasz wszystkie strony bezproblemowo Mac Os x 10.7.5
    Załączniki:
    • Macbook A1181 - System lion nie otwiera wszystkich stron przeglądarka Safari M 16127843514741466267861.jpg (4.34 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 19241861
    jdubowski
    Specjalista - urządzenia lampowe
    Ocena: 2804
    markode napisał:
    przeglądarka Safari nie otwiera mi stron na przykład banku Alior jak i nie mogę się zalogować do PKO
    markode napisał:
    Mac Os x 10.7.5

Nie znam się na Jabłkach i ichnim OS-ie ale rzut oka do Wikipedii wskazuje że system który zainstalowałeś przestał być wspierany w 2014 roku, a problemy które obserwujesz mogą mieć źródło w obsługiwanych wersjach TLS/SSL, długościach kluczy i w ważności certyfikatów głównych.

Dodano po 1 [minuty]:

markode napisał:
    czy jest jakaś przeglądarka która pracuje z tą wersją systemu i otwierasz wszystkie strony bezproblemowo

Nie ma na Elektrodzie dedykowanej grupy odnośnie systemów Apple?
REKLAMA