logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

TECUMSEH PEERLESS 205-025C - Szumiąca skrzynia hydrostatyczna

Torpeda90 14 Lut 2021 10:56 4896 3
REKLAMA
  • #1 19255170
    Torpeda90
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Witam szanowne grono, od niedawna jestem posiadaczem traktorka do koszenia Murray Sentinel.
    W traktorku jest skrzynia Hydrostatyczna TECUMSEH PEERLESS 205-025C która podczas jazdy bardzo szumi, dodam że traktorek jeździ do przodu i do tyłu ale przy podjazdach są lekkie problemy, rolki całego napędu paska zostały wymienione na nowe. Chciałbym w niej zmienić olej bo nie mam pojęcia kiedy był zmieniany i czy w ogóle był, nie wiem jakim olejem ją zalać żeby potem nie wariowała. i czy to ogóle pomoże.
  • REKLAMA
  • #2 19255827
    Wulg
    Poziom 9  
    Ocena: 16
    Dolej oleju jeśli ci to nie pomoże, szukaj kogoś kto Ci zregeneruje skrzynie, Ja znalazłem gościa na olx zapłaciłem za naprawę w okolicach 800zł ale traktorek śmiga aż miło jest zrywny i szybki. U mnie traktorek słabł po nagrzaniu i nie chciał jechać, drżał też pedał jak ruszałem :(
  • REKLAMA
  • #3 19263105
    Torpeda90
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    No właśnie chyba najlepiej będzie jak oddam komuś do regeneracji, a co do pedału to w moim również drży przy ruszaniu.
  • #4 19690657
    marcinjjj
    Poziom 1  
    Wulg napisał:
    Dolej oleju jeśli ci to nie pomoże, szukaj kogoś kto Ci zregeneruje skrzynie, Ja znalazłem gościa na olx zapłaciłem za naprawę w okolicach 800zł ale traktorek śmiga aż miło jest zrywny i szybki. U mnie traktorek słabł po nagrzaniu i nie chciał jechać, drżał też pedał jak ruszałem :(

Witam.
    Możesz podać namiary na tego "szpeca" od naprawy skrzyni? A orientujesz się co u Ciebie było przyczyną awarii?
REKLAMA